First Post, bebeh!

Hey! Hey! Jiji dah ade belog la!!!
Wahhh!
Ok.. so friends, welcome to my page..
Actually, dah lama aku minat bloghopping. Tapi syok baca orang punya je.
Kalau masa kecik-kecik, orang tanya hobi ape? jawapan mesti nak standard je.. 
Berkenalan, Kumpul setem, Membaca..whateverr...
Tapi sekarang dah lain sikit bunyi dia.
Hobi apa, Pn.Rajiah? Ohh.. saya suka berblog! :P
So macam mahal je bunyi hobi camtu kan?
*Padahal kau sorang je yg batak baru ada blog. Loser!*
ok ok.. batak tak batak, yang penting aku ada blog. haha
If dalam thesis pon kene ade objektif dan tujuan, mesti la blog pon kene ade tujuan!
*kau poyo pahal??*
Ye laa..juz nak bgtau aku buat blog ni sebab saje-saje je..
nak isi mase lapang..kate hobi tadi kan? :P
Main reason: ramai yang nak tau perkembangan aku semenjak duamenjak aku baru kawen ni..
*ehhhh lupe plak nak bagitau aku dah kawen okkkk!!*


So, selamat datang dan selamat membaca!
*eh eh macam kata-kata semangat kat perpustakaan awam je! eh eh*


Hugs & Kisses,

0 comments: