Siblings Hang Out..

Past few days, Mr.Hubby and I went jalan-jalan with all Adlils (my siblings) at e@curve, mutiara damansara.
This is the first time kitorang hang out sama-sama lepas Along ngan aku bergelar suami/isteri.
Bini along and laki aku pon join sekali. And we had a great time together. =')
Sampai je kat e@curve, we went straight to Cathay Cineplex for a movie.
Memandangkan Adlil no.6 masih 12 tahun, kitorang pening pikir nak tengok citer ape..
Semua citer best 18 tahun ke atas. haih.. 


Ni Adlil no.4 gigih mempromote citer pilihan beliau. haha


Last-last kitorang decide tengok Avatar: The Last Airbender.
Kalau tanya adek2 aku pasal citer tu, kompom diorang suka.
Tapi kalau tanya aku, hmmmm.. boleh laa.. Citer budak-budak.. haha


Sebelum tunggu movie tu, kitorang lepak2 dulu..

Lepas lebih kurang 2 jam dalam panggung tu, citer pun habis...
Abaikan keBATAKan kitorang yang nak amik gambar kat setiap sudut bangunan.
Maklum lah bulan puasa kan.. Apa lagi boleh buat bila hang out. -___-"

Gambar atas ni, Adlil no.1 tengah citer pengalaman dia duduk sebelah orang kuat kentut dalam panggung tadi.
Along said, "Dah la kentut bunyi kuat, bau pon macam @%$#$#%^!!" HAHA. Terbahak-bahak la kitorang kat situ.
Actually, we planned for a 'movie marathon'. Nak tengok banyak citer.
Tapi citer semua tak best and limited. So kitorang pegi ngeround and photoshooting je la area situ sebelom tunggu waktu berbuka.
Five Adlils and two non-Adlils.


The newly-weds. New lagi ke?


Okay aku tau dalam otak korang mesti, "Eh, diorang ni takde baju lain ke??"
Kitorang miskin. Sehelai sepinggang je. Kais pagi makan pagi. Hujung minggu potong rumput. (eh macam iklan Bio-Aura je =P)


With beloved SIL.


Adlil no.2 & Adlil no.5.
Dia paling glamer di bulan RAMADHAN ni. heh


Tetiba je ada rumah kampung kat tengah-tengah bangunan e@curve nih.
Asal bila nak raya je, kena rumah kampung?
Kampung sekarang dah moden la.. Bukan camni lagi..


Lepas tu, kitorang keluar bangunan tu untuk SESI BUAT PERANGAI.
Jangan salahkan ibu mengandung. =P


Puas buat perangai, kami pun pulang mendapatkan ibu di rumah yang tengah menyediakan juadah lazat untuk berbuka.
Sekian laporan lintas lansung dari pentas perdana. (Ape tah aku merepek)


I LOVE MY SIBLINGS!

5 comments:

isabelle said...

astaga..gmbr buat perangai tu mmg xleh blah.
i love seeing the bond amongst ur siblings. eh, ur SIL nmpk beza sgt as compared to masa kawen.

Jiji-Fify said...

kak is,
hahaha..sekali sekala buat perangai..
my SIL nampak beza?? maybe bcoz the makeups & fake eyelashes tu kot.. :P

bARdbOO said...

aku suka gmbr last!!! haha

Jiji-Fify said...

bard,
hamboiii sejak dah kawen ni.. haha

Lady Of Gothica said...

gambar last sekali paling gempak lorh!!