Berphotoshoot kat Tasik Mahkamah Shah Alam pulak..

Because last weekend aku and hubby ada kat Shah Alam, so adek aku, Ramadhan (Adan) request nak photoshoot. So aku suggest kat Tasik Mahkamah Seksyen 6 tu je. 

So here we go..


 
  
Aku and Adan. 
Adan baru Form 2 tapi lagi tinggi dari aku. Ni yang aku murka nih! ;(
 Kalau korang perasan, tangan Adan kena balut. Itu ialah angkara tangan beliau pernah disambar minyak panas satu masa dulu. Bukan setakat minyak je terpercik, ngan api-api tu sekali naik ke tangan. haihhh.. Kesiann.. Aku pernah story pasal benda ni kat SINI.





Korang suka tengok aku kembang hidung kan???
Hamiiikkkkkkk....


 Three of us..



 Gila masuk hutan pakai high heels. Nak photoshoot punya pasaiii..







Tasik ni dah tak secantik masa aku pergi zaman-zaman bercinta dulu. Dah banyak rosak. Air dah berkeladak banyak sampah segala. Jambatan pon dah banyak lobang.

Tapi masa kitorang photoshoot ni, ada two newly-weds couples yang tengah wat photoshoot kawen kat sini. Dalam hati aku, takde tempat lain ke kat Shah Alam ni yang korang boleh wat photoshoot?? Nak jugak tempat yang penuh dengan vandalisme ni.. Haih..


Gambar tangan-tangan gemok kat atas ni dicapture oleh Adan. =)



Kat bawah ni ialah aksi-aksi Kamen Rider melawan musuh-musuhnya. =P
Layan sajelah. 



Sekian. heheh
Have A Nice Day, everyone!! =)

5 comments:

gadisBunga said...

salam. cantik jugak tempat ni. kene pegi ni.

nway, nice pics :)

isabelle said...

kau kejam la dik.
next time balik, ajak akak buat photoshoot org gemok tau.
berjanggut aku tunggu abg sham kau arrange. tau2 aku terberanak je nanti.

Jiji-Fify said...

gadis bunga,
thank u! tempatnya kecik je pon sebenarnya..

kak is,
photoshoot orang gemok?? Akak perli ke hape nehh??? ;(
nnt akak beranak, kita phoshoot kat sepital je la.. hihi

mama zharfan said...

nak tumpang PS boleh ke :)

Jiji-Fify said...

mama zharfan,
bolehhh.. nnt akak dh balik mesia boleh kita hang out sama! :)