Lepak-lepak time.

Aku baru sedar sekarang ialah musim exam. Dari sekolah sampailah ke universiti.
Selamat bergelumang dengan exam la ye, semua! heheh..
Semenjak dua menjak ni ada la dua tiga orang junior aka adik-adik angkat aku suh aku wish gudluck/doakan/minta nasihat sebab exam diorang dah dekat. Haih..


In fact, malam tadi, adik aku sendiri- Rizwan called me up. Sebab nak ajak aku lepak McD, teman dia study. Katanya esok (hari ni) ada killer paper. Huiyoo dah lama aku tak dengar perkataan "killer paper" tu! Teringat pulak kat paper Instrumental Analysis yang aku amik masa degree dulu yang ada 4 orang je lulus! Brengsek gila dowh!


Dalam pkol 9 mlm aku and hubby sampai kat McD Autocity.

 Hubby tengah bosan tunggu Rizwan sampai.


 Rizwan buat muka notty sebab ade orang nak belanja. Hamboiiiii...


 We're biologically encoded.
Sama tak muka kitorang? Mata sepet. Hidung penyek. Heh
 Macho seyh muka aku. -___-"


 Lovebugssss


Around 11pm, kitorang pon gerak balik umah and leaved Rizwan alone. Kang ada kitorang, dia takleh nak concentrate study lak kan..

Bagi mengakhiri majlis ucapan saya pada hari ini, saya ingin mengucapkan Selamat Maju Jaya kepada semua yang menduduki peperiksaan ya! Jawab leklok uols, jangan jadi macam ahkak ni. Pass exam ala kadar jeww.. =)


Gudlak Eberybadeyh!

3 comments:

azieazah said...

Semoga adik RIDWAN dapat menjawap dengan tenang dan lulus dengan cemerlang. 4 Flat tauuuu..!

isabelle said...

nape semua org ada gmbr berhidung kembang? hehehe

Jiji-Fify said...

azieazah,
insyaAllah..Ameeenn.. :)

kak is,
keturunannnn.. haha