Shah Alam-Penang-Kedah-Perlis-Thailand (Part 2)

Ni lanjutan dari previous entry.
Lepas kilang beras, where else??

We went to Muzium Kota Kayang.
Ya Rabbi, sejak dah "dewasa" ni kan, muak pulak bila dengar perkataan muzium kan?
Hihi..Tapi muzium yang aku pergi kali ni unik sikit because ada taman cantiiikk.. Siap ada gua yuhh! Not like some typical museums la.. Masa kitorang datang tu pon ada pengantin tengah photoshoot. 

 


 Kubur kerabat Perlis.


Lepaih tu, kami pi Siam pulak.. First time masuk Thailand babe!
Shopping time untuk mak mertua aku. Hihi.. Hamboiii mak, borong sakan!!
 =P

 
 Tengok sulaman kat tudung sekolah budak ni..Sape paham angkat tangan! =D


 Abang polisss!! Meoww~

 Dari kiri: Pak mertua, aku, adik ipar, sepupu (Najib, unknown, Naim). hehe =)


 Hubby yang notty!


Sorry takde gambar mak mertua kerana beliau paling sibuk memborong dan takde masa nak melayan menantu pelliiiissss.. =)
Okeh cukup la tu.. Aku takut korang muntah lak tengok gambar bajet aku.. Heh
Kita sambung lagi entry ni pada masa akan datang. =P
Nantikan..
Shah Alam-Penang-Kedah-Perlis-Thailand (Part 3)
Edisi khas MotorCross!

1 comments:

gadisBunga said...

amboi jalan sakan! nak fridge magnet seketul...ngeee....