Shah Alam-Penang-Kedah-Perlis-Thailand (Edisi MotoCross)



Have u ever watched motocross game people?
Aku? Sumpah tak minat! =P
Because i'm not that lasak-lasak type.

Tapi masa i went for jalan-jalan with in-laws kat Perlis, aku berpeluang tengok motocross secara live since aku ada sepupu & anak buah yang main motocross. Fuh! Kecut perot kot nengok depa main!


Kau tengok la berapa banyak motor kat umah diorang ni...


 
Hamboiii..hubby nak test power gak!!

 
  Atas: Ni biras aku. Wey Engku, hang macam tengah tahan napas je. Nak cover perot la tu! hihi..


 Wahuwahhh.. Abahhh..


 Eh Ateh, tu bukan motor untuk kanak-kanak ke? Kih Kih Kih..



The following day, kitorang pi tempat racing motocross yang actual punya!
Kebetulan hari tu ialah hari jadian anak-anak buah aku yang racer tu..
Tengok la cake nya pon nak ada motocross! Cool weh!

 Happy Birthday Aiman & Dayat!


 Hamboi Abah! Ni cowboy ke lumba motor? =P


 Aiman in action, people!!!



 
 Hubby dah buat muka notty bila terpandang motocross kosong! haha..
Tak lama dia pandang, terus nak test power.. 
Haih..abang abang... -___-"


 Aku terbayang dalam otak aku, tak sakit ke lompat-lompat pakai motocros nih? Bahaya weh..kot-kot terhempap kat tuuttt.. Mau derita seumur hidup!! Maybe diorang ada protection kot.. Mungkin...cawat besi??

Still wondering.. =P

2 comments:

gadisBunga said...

cool! siyes cool!

Jiji-Fify said...

heheh thanks! naseb bukan aku nk lenjan moto tuh! ;P