A Call From Daddy pulakkk... haihhhh..

Lepas terima panggilan mengejut dari Mama pagi tadi,
tengahari ni i received a call from Daddy pulak..
Haihhh..
Hari ni ialah Hari Calling-Calling Ibu Bapa Tersayang ke? Hihi


Aku pon jawab call daddy.



Aku: Hello...
Daddy: Eh? Rajiah ke ni??
Aku: Ha?? Ye la..
Daddy: Laa.. I wanted to call Raidah.. (my sistah)
Aku: Laaa..salah nombor la.. haha
Daddy: Tu la.. Silaplah letak nama korang ni bunyik dekat-dekat. Konfius! Sampai tercall nombor salah.
Aku: Haha.. 
Daddy: Sebenarnya i've waited so long kat depan sekolah Raidah ni. But she's not here pun. Ayah kejar masa ni. Lepas ni got meeting. Kang suruh balik jalan kaki, dia majuk pulak..
Aku: ................................... (layan je la ngomelan si bapa)
Daddy: Eh by the way, kamu apa kabar? (haha boleh pulak tukar topik)
Aku: Okay je, macam biasa.
Daddy: Okaylah. I'll try to call Raidah. Kirim salam kat menantu Ayah.
Aku: Oh okay okay. I will. Bye.


 Rajiah Daddy Raidah.. Rock baybayhhh!! 


Panggilan ibu dan bapa hari ni betul-betul buat aku tersenyum.
Mungkin juga mereka sedang rindukan aku...
Mama, Ayah.. I do miss u too.. =(

9 comments:

♥yaya♥ said...

sempoi lah daddy! :)

Rizziela said...

bestnya daddy awak...enjoy

Jiji-Fify said...

yaya,
haha..mmg sempoiiiiii

rizziela,
setiap bapa ialah paling best utk anak2nya.. tak gitu? :P

azieazah said...

Nak berbesan dengan si ayah ibu tu bleh?

Mana ler tahu, bila lepak2 kat serambi, leh gak buat lawak-lawak. hehehehe

Q said...

seronok bila ada ayah yang boleh bawak berborak buat lawak. huhu

Jiji-Fify said...

azieazah,
haha..bolehhhh.. nak calonkan yg mana satu utk menantu?? heheh

Q,
exactly! :D

fazilzura said...

diorg windu kt anak2 ler tu

isabelle said...

akaka jelessssssssssssssssssssssssssss

Jiji-Fify said...

fazilzura,
anak dia ni pon rindu jugakkk.. :(

kak is,
hang apahal kak?? :O