Nak pikat suami, pikat perut dia dulu..

Itu lah kata-kata orang dolu-dolu..

Laki aku ni memang jenis yang makan sikit/ tak makan langsung kalau waktu malam.
Kitorang dinner pon sebelom maghrib, lepas tu memang tak makan dah.
Tapi ada satu malam tu, laki aku ngidam. heh
Tiba-tiba dia request aku masak nasi goreng.
Alahhh..setakat nasi goreng, celah gigi je tuuuu!! *eksyen*


Aku pon buat la nasi goreng untuk dia sorang makan.
Setelah berting-tang-ting-tang kat dapur tu...
Tadaaaa!!!!!!! =D



Hamboiii.. siap ber"ailaviu" lagih! =P


Aku seronok bila hubby happy + terharu tengok nasi goreng tu. =')

Hubby: Sayangnya nak makan nasi goreng ni..
Aku: Lerrrr..makan je la.. nasi goreng je pon.... =P
Hubby: Mmm..sedapnya..Abang nak suap sayang jugaklah..
Aku: *nyam nyam nyam*
Hubby: Thank u sayang..*kissss*
 
Last-last bersuap-suap lak yang masuk dalam mulut aku. Kah kah kah



 Hubby and his notty face. =')



Sementara masih belum ada apa-apa komitmen ni, aku nak jadi isteri yang terbaik!.. =)

10 comments:

kyle said...

wa....siap decorate lagi nie, hehehe

Jiji-Fify said...

hehehe..saje je tu.. :P

trah said...

romantiknyeee....keh3

isabelle said...

kalo snap gmbr masa kat umah, mmg jenuh tercover2. haha. faham le sgt.
minimum selagi boleh. hahaha

gadisBunga said...

comelnye nasik goreng...!

Ultra Cikebum said...

wei dik, ko tiru tektik abg ni. siap berlove2 lagi nasi goreng tu..
xpe la, demi meyemarakkan kasih sayang korang berdua, tiru la apa yang baik...

p/s: kalau berani ko buat nasi goreng berlove2 kat umah mak mentua ko, hidang utk sarapan pagi,hehehehe...

Jiji-Fify said...

trah,
biasalah ngan suami sendiri...

kak is,
tu la kan..nasib baek leh cover ngan pinggan. kalo tak, kantoi double cheeseburger! kah kah kah

gadis bunga,
tq!

abg sham buncit,
oi oi oi sape tiru?? *rolling eyes*
heheh. buat kat umah mertua eh?? kang makan sambil nanges2 lak diorang tuh. terharu sgt! gagagaga.. ;D

Dr Love said...

tersengih sy tgk nasi goreng tu ada word i love you...

azieazah said...

Amboiiii... tak berbaju tu nak hint apa plak tu? Jangan2 ada request lain plak? kahkahkahkah!

Bagus, sementara ini memang boleh perhatian lebih, tapi kalu dah ada orang baru, berkongsi pula perhatian...

Bini kalu masak, nasi goreng pun sedap...

Jiji-Fify said...

Dr love,
heheh.. ;)

azieazah,
erk..mmg rumah ni tak dibenarkan pakai baju! ngahaha.. :D