Tahun ke tahun.

Aku suka tengok gambar-gambar artis-yang-konon-cun/hensem-kegilaan-ramai tapi masa muda-muda or kanak-kanak, diorang ni pon muka sememeh and hingusan jugak seperti orang kebanyakan macam kita.


Contoh macam kat bawah ni


 Fasha Sandha


 Lisa Surihani


Wardina


Dan ramai lagi lah. rasa nak tergelak tengok zaman muda-muda diorang. Tapi sekarang bukan aku nak story pasal diorang. Eh ni kan belog aku, mestilah cerita pasal diri sendiri! Hihi syok sendiri je kau.


Okay meh aku nak "show up" sikit perubahan fizikal aku dari tahun ke tahun.
Kau gelak, siap arrr! =P


1988

1989

1993

1998
2003
2004

2007

2009

2010!

Hehehe..amacam? Apa perubahan yang korang tengok?
Bilangan kedutan di wajah bertambah?
Pertambahan lemak?? Owh itu semestinya! =P


Aku teringin nak tengok gak gambar muda-muda blogger-blogger lain.
Korang buatlah satu entry camni gak!
Seronok ape. Kih kih kih.


8 comments:

ardinihumaira said...

heeeee... dni dulu2 comot

MUNNYRA said...

Beza dah tu rupa,,,tapi bab senyum tu still sama ^__^

Rizziela said...

muka semakin bulat ajer :D

Lala said...

haaa.... comel! alang2 cik jiji tlh membuat post yang ade relatenye sikit2 wlupun sekelumit cuma ngn dunia artis, ape kata cik jiji komen hal ini:
http://uncleseekers.blogspot.com/2010/11/permaisuri-siti-aishah.html
die ade 6 part in total (ketika saat sy mengomen ni lah) tp yg sy bg ni part 1 ye.
kagum sy membacanya! hahahhahahah!

Anonymous said...

kak syedi:

akak perasan perubahan yang ade ialah TAHI LALAT di hidung
hikhikhik

Anonymous said...

kak syedi:

akak perasan perubahan yang ade ialah TAHI LALAT di hidung
hikhikhik

Jiji-Fify said...

dni,
semua budak2 comot kot.. tapi cute! ;)

munnyra,
haha.. malu i.. :P

rizziela,
hikhikhik..itu semestinya!

Lala,
omak aih! siap dapat task lagih!

kak syedi,
haha.. itu mmg aset! ;D

isabelle said...

akak tidak akan sekali2 membuat entry ini.tobat weii..
harus kau gelak smpi mengandung dan beranak nanti.hahaha

p/S: paling ketara adalah pertambahan lemak.kuikuikui