Mission accomplished

Bertemu kembaliiiii!!! 
Wheww! 2 minggu ni asyik main auto-publish entry saje. Hari ni dapat aku menghadap laptop semula, lepas return to Penang after 2 weeks in Shah Alam untuk jadi doktor gila kepada Raidoo, attending symposium, dan bergelumang dengan hal-hal keluarga yang lain. Berbaloi jugak aku scheduled auto-publish entries untuk 2 minggu. As expected, aku takde chance langsung nak jenguk belog masa kat Shah Alam. Haih. 


On the way to Penang semalam pun, hanya belog yang bermain di fikiran. Eheh.
And pagi tadi aku bangun, terus "Hello bloggy moggy!!! Momma is back!!" =P


So hari ni aku nak update entry ringkas saje.
Bcoz baaaaanyak sangat yang aku nak cerita actually, sampai tak tau mana nak start. 
Ai overeksaited yuh! =P


Aku nak stoly moly camne aku merawat pesakit gila aku- Raidoo menjelang SPM beliau. Heheh.
She almost finish her SPM, tinggal last paper (LK) je lagi. Gogogo ale ale ale, sissy!


Satu petang tu, after picking up Raidoo kat sekolah dia, kitorang pergi melepak kejap kat extreme park depan rumah kitorang. Extreme park kalau ditranselit dalam bahasa melayu ialah TAMAN SUKA LASAK. suka lasak??? Yes, it's not a typo. Tengok ni...
 
Kaaaaaaaannnnnn!!!! 


Kami masuk ke taman SUKA lasak dengan hati perut yang terbuka.


Mr. Burger King, kopi panas kurang harga satuuuhh!!
Bergedil ayam cendawan dua ketul!
Siaaaappp!!
 
 
Dah habis order, jom makan!!
 
 
 Jahan (youngest bro) and Raidoo enjoying their meals.



 Makhluk Tuhan paling seksi gelojoh.



 
 
Yummmyyhh!! 
 

2 comments:

ardinihumaira said...

nak cikiiit :D

Jiji-Fify said...

dni,
hahaha..mai la turun penang! kita ketemu! :)