Hello, Nur Afriena Amani!

Teruja bila dapat dua pupu baru! Huhu..
Akibat tak sabar-sabar nak tengok Afriena, aku paksa ajak hubby and Along & Kaklong pi ziarah Maklong Za yang baru melahirkan dua pupu kami! Weeehooo!



 
 Siap import hadiah dari Penang lagih. Kes tak menyabar la nih.




Introducing Nur Afriena Amani =)




 Hamboi terujanya pasangan ni! (Along & Kaklong)




 Ni bakal-bakal bapa ni.. InsyaAllahhh..



Maklong suruh kitorang test power, dukung Afriena.
Hah! Ade berannn??




 Hamboii..full mark untuk gaya! ;P
Along, Afriena macam nak nenen je tuu..Bahah.




 Aku pon tak nak kalahhh.. =P




 Ewwahhh..bakal-bakal ibu pulak.. Pasni kita pulak ye Kak long. =)




 Okeh..hubby's turn..




 Amacam? Lulus tak? Heh.



Sampai rumah je,  terus mood notty datang. =P
Maklom la baru pas tengok baby kannnnn..

Oi oi oi.. kot ye pon, bukan kat ruang tamu weiii...



Doakan turn kami dapat baby pulak lepas ni ye.
Sesungguhnya Allah lebih tahu apa yang terbaik buat hambanya...
Dan Allah jugalah yang mengatur rezeki sekalian makhluk yang diciptakan..


10 comments:

- aisya muhamad - said...

hope lps ni u all pulak yer...

Jiji-Fify said...

aisya,
TQ! Ameeen...

syazrah said...

insya Allah..
mudah2an=)

za fenza said...

insyaallah..pasni turn u all lak..anyway, thanks 4 the present..mlong sgt suka..hehe..eh mlong lak yg lebih2..really appreciate it..confirm la afriena suka baju tu :)

Jiji-Fify said...

syazrah,
ameeen... :)

mlong za,
heheh..jangan mlong lak yg pakai baju tu.. hahahah x saba nak tggu afriena besar.. :D

isabelle said...

aminnnn...
korg enjoy dulu selagi boleh. tapi jgn lompat2 sgt...kang lari latitude/longitude nye bak kata abg sham

isabelle said...

aminnnn...
korg enjoy dulu selagi boleh. tapi jgn lompat2 sgt...kang lari latitude/longitude nye bak kata abg sham

Jiji-Fify said...

kak is,
baiklah..pasni jalan pon selow-selow je.. :)

za fenza said...

maklong bc post ni teringat lak korg dtg umah maklong bln 1 kn..then after that korg pregnant..berkat dukung afriena ni..hehehe..jiji bl mau blk kl haa?? dtg la umah maklong..

Jiji-Fify said...

ha'ah tu la..kena tempias afriena la ni. tgk dua2 dah membuyung.. :P
selalu je balik KL. tapi selalu takde masa nak ngeround2. ye la nak kena balik dua2 kampung -shah alam & puncak alam. nenek & atuk pon dah lama tak jumpa.. :( kita jumpa raya nanti je la jawabnya..