Picit Tetek?? *sigh*




Terkejut beruk siamang aku bila tengok keywords kat nuffnang tadi.





Sape punya keje ni ha??
Ape kejadahnya kau nak picit tetek kat belog aku nih?
Pi main jauh-jauh lah.. Shuh! Shuh!



Google pon satu, elok sangat la tu pi tadah belog aku yang suci ni bawah keyword "picit tetek". 
Haihhhh.... -______-"

5 comments:

SANDRA AZWAN said...

ish..ish..ish....tak cenonoh betul!

mizzura said...

ahaha...tahapehape orang tu..takde mende lain nak type..
anyway..saya kenal hubby awak..sama uni..time awak wedding kat puncak perdana saya dtg..maybe tak ingat kot..wink(*_-) - folo u :-)

Jiji-Fify said...

sandra azwan,
Tulah! Amarah! ;(

mizzura,
oh hai!!!tq sudi singgah belog yg tak seberapa ni. Salam perkenalan! :)

bArdbOO said...

haha..aku dh smp blog porno ke ni eh?

Jom Lawat Blog Bardboo

Jiji-Fify said...

bard,
oi oi oi..ni belog 'ilmiah' okayyyy.. kah kah kah