Apa khabar adik bongsu Kakngah?

Ingat lagi budak kecit yang beria masuk sekolah berasrama pada usia 13 tahun?
Dah la anak bongsu.
Dah la manja.
Dah la semua orang sayang dia.
Camne la dia basuh baju sendiri kat asrama tu ye?
Dah la sinki lagi tinggi dari dia. T_T


Masa datang rumah Kakngah (aku) hari tu, nak sangkut towel pon mintak tolong Kakngah.
Haihhhh...


Mana la Kakngah tak risau bila dia masuk asrama.


So last week, Kakngah baik hati pi melawat dia kat asrama.
Siap bawak KFC lagi.
Bukan snack/dinner plate, tapi 1 bucket 15 ketul! Hamik kau!
Semuanya untuk adik Kakngah.
Budak-budak lain tengok, melelehhh je kan... ;)


 Yang baju belang tu la Jahan- budak kecit yang dimaksudkan.



 Eh jap, beli KFC untuk diri sendiri ke untuk Jahan???
Macam nak makan dengan kotaknya sekali je?!



 Dua-dua adik kesayangan Kakngah -Jahan & Adan =')

Diorang ni memang rapat sejak kecik.
So bila dah jumpa tu, hamboiiii kasi berborak sampai esok pon tak habis!


Tapi aku perasan, Jahan is a big boy now.
Dia nampak berdikari sikit. Kalau dulu, asyik nak harap orang je.
Sebab semua orang kat rumah pon memang manjakan dia.


Paling touching bila Jahan cakap..
"Kakngah, Jahan jadi ketua dorm and ketua kelas!"

hmmmm..Gila kuasa jugak adik aku nih


Alahai.....budak kecit ni dah jadi ketua pulak.. =')


4 comments:

junker7714 said...

xnak citer ke lebihan kfc tu pg ke mane??hihi...

Rizziela said...

Alah..kak ngah ajer kata Jahan kecik lagi...padahal..Jahan dah jadi bujang dah sekarang..dah besarlah k.ngah

Sharinginfoz said...

KFC memang sedap kan, kena pulak panas2

Jiji-Fify said...

junker7714,
hahaha..along mmg pelahap. kalo boleh ngan kotak2 sekali nk makan. :P

Rizziela,
ha'ah..dia mmg dah bujang. tp sbb dia bongsu, smpai ke tua la jd baby kitorang.:P

sharinginfoz,
perghhhhhh sangat!