Lagi lagi typo in Penang.

Sebelum ni aku pernah post pasal keTYPOan yang dikesan di Penang ni. =P
Antaranya:

  1. RUMAH BUNGLO
  2. NOTIS DALAM SURAU
  3. PENGARUH INDON



Tak cukup lagi tu..
Aku up lagi dua! =P



Ini aku jumpa kat satu kedai mamak.


"Hello it's here! HERE! Can u HEAR me??" =P



Masa aku capture gambar ni, 'bhaiya' tu pandangggg je.
Agaknya dia expect aku nak mintak keje kot.. keh keh keh
 Ha korang, ade yang nak apply keje?
Call je TAWFIK THE BOSS tuuuu! ;D




Lagi satu ni, not-so-typo la kot.
Aku rase ni memang intentionally spelled begitu.

Tapi masih mengundang kebingungan setiap manusia yang melihatnya.
Terutama aku. haha


"Eh, bukan it should be A two Z ke?" =P




5 comments:

ardinihumaira said...

a ah kan kompius gak dni tengok :D

Sharinginfoz said...

thanks for sharing

Jiji-Fify said...

dni,
hehehe..

sharinginfonz,
ur welcome. :)

isabelle said...

a to z la...
bukan a two z.
tapi dia saja eja cenggitu tu. luar sunway carnival mall kan?

tawfik tu adik sivaji the boss maaa...

p/s:
smlm akak nmpk kat shah alam ni...
'harga bainding'

Jiji-Fify said...

kak is,
Oh bukan A too Z ke? Saje je, kang org ckp skema sgt pulak asik nak betolkn english org. ;)