Make Up - The DOs & DONTs

Aku ni takdela pandai sangat bermekap.
Main conteng-conteng je. =P
Selalu jugak aku cari tuto pasal mekap. hihi


These are the DOs & DONTs masa mekap...

Klik gambar kasi besau sikit



Aku suka tekankan kat bahagian mata, sebab part tu je la yang aku reti pon. BAHAH
Tapi kot ye pon sakan sangat mekap mata, jangan sampai jadi cam kat bawah ni ye....
 



Tau la kau kemaruk sangat ngan Anime, tapi agak-agak la weiii.
Hantu Kak Limah mekap lagi cantik kottttt..

4 comments:

nurul_diya m. nor al-haj said...

yeah..f0llower ke 200..
nice entri..

ardinihumaira said...

woww... :D
kretif

isabelle said...

yg 1st tu mcm style miss copycat mekap je b4 start meniru dulu.hehehehe

Jiji-Fify said...

nurul diya,
folower bertuah nih! :)

dni,
hahah..kretif tapi makan diri, ape guna? :P

kak is,
ohhhhhh hororrrr gilerrrr!! ;D