First & last person to know..

To know about my pregnancy la ye.
Selain dari aku and hubby yang first tau pasal pregnancy ni (ofcoz la),
there's another person yang tau paling awal and it wasn't my parents.


It was Rizzy (adik aku).




Aku TERRRbagitau dia accidentally masa tengah argue bila nak balik Shah Alam sama-sama. =P



And as expected, Rizzy terus call aku, terpekik-terlolong-overexcited. 
Paling takleh blah, dia boleh tanya WEIII BOY KE GIRL?? haha
Baru 6 weeks kottt.. Cuping telinga pon tak nampak lagi.. T_T

 Then lepas dia tau aku & Kaklong sama-sama dah berisi,
I received an SMS from Rizzy.
 =')

 Heheh..thanks dik..


And yang paling last tahu (dalam family) was Raidoo..
Loser giler kau wehhh..


Once dia tau je, terus buat kira-kira bila baby nak keluar.. haha


Eksaited terlebih sebab anak-anak buah dia bakal lahir November macam dia. =P

Pape pon adik-adik sekalian, doakan kakngah kamu ni selalu ye.. =)

12 comments:

InaNina said...

wah! congrts kakngah ;D

mummy_ayu said...

memang meriah la tu...ayu puln tumpang seronoks...

Jiji-Fify said...

inanina,
heheh thanks!:)

mummy ayu,
akak dah dua org. mestilah makin beronok ronok. ;)

bardboo said...

nov ek? so anak kita sebaya..bolehla jd menantu nnt kalo ko dpt baby girl..haha... =P

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

isabelle said...

raidoo bajet leh buat celebration besar2an mcm bday daddy la ekk?
hahaha.

Jiji-Fify said...

bardboo,
kalo anak aku laki?? takkan gay kotttt..hahah

kak is,
dia tu berangan je lebihhhh

cik chinta said...

wohahhh...congrats..jaga diri oke..slalu updates gambo..nk tguk..gatai je kan? menyibuk..hihii

raidoo said...

kak is, mesti la lagi meriah hahaha :P

ardinihumaira said...

:)
bestnye dah pegnen...

Sharinginfoz said...

ramai yang excited, semoga dipermudahkan segalanya

Jiji-Fify said...

cik chinta,
gambo?? lom ade perot la.. :P

raidoo,
berangan lebih lah kau!

dni,
nnt turn dni lak ye.. :)

sharinginfoz,
insyaAllah ameen.. :)

kak syedi said...

waaahhhhh,
raidoo pon same bulan besday, kak ipar akak pon same kite book 1 KLCC la wat kat PWTC ke besday of de month, hahahhaha