Kembali Bersiaran!

Perghhhh..seminggu tak update belog rasa macam setahun. (ceh ayat tipikal!)
Sebenarnya, i juz came back from Bandung-Jakarta yesterday.
Letih travel pon tak hilang lagi. 
Rasa longgar je segala tulang temulang.
Sampai-sampai je kat Penang, dapat tau ada interview pulak hari ni.
Hmmmm..badan tak larat sangat, sampai nak rasa nervous pon tak larat!
Huhuhu..so buat preparation gitu-gitu je la.


So korang, (kot-kot la ade lagi yang sudi baca belog ni) wish me luck untuk interbiu sat lagi naa.
Later i will update pasal vacation "babymoon" kitorang kat Indonesia okay!
Ai eksaited gilo nak citer uolss.
Tapi gambar-gambar pon lom transper lagi uolss. =P


Yang paling nak tunjuk tu ialah my "baby bump" yang makin noticeable ittew!
Awwww comel perut ai..
See u guys later....
Doakan semoga interbiu aku berjalan lancar ya...


5 comments:

isabelle said...

wishing u all the best...
for the interview and the baby bump too!

fawzeah zea said...

gud luck kak ;)

AdiHana said...

selain baby bump, pipi bump dan dagu bump juga makin jelas kelihatan. haha.

gud lucksssss!! (byk luck aku bg nih haha)

Jiji-Fify said...

kak is,
double thanks!! :)

fawzeah,
tengkiuuuu

kak di,
bontot bump pon kena masuk list. :P
thanksssssss

azieazah said...

Moga interbiu sukses!

Nanti citer eh? Gambar sekali. Mujur tak meragam kesihatan sepanjang travel. Baik jer baby awak yaaaa