Selamat Ulangtahun, Sayanggggg ~~

Walaupon kitorang dah sambut wedding anniversary a week earlier, tapi the actual date is today. Setahun yang lalu, tanggal 12 Jun 2010, hari pertama aku bergelar isteri.


Sedar tak sedar, hari ni, 12 Jun 2011, dah genap setahun perkahwinan kami.
Alhamdulillah..
Nothing can describe betapa bersyukurnya kami dengan hubungan yang terjalin selama ni.
Betapa bahagianya hari-hari yang dilalui.
Betapa lengkapnya hidup ni dengan kurniaan dan nikmat Tuhan.
Alhamdulillah..


Buat suami tercinta,
semoga cinta dalam hati kita kekal dan diberkati oleh Nya sentiasa.
Dan semoga hari-hari mendatang lebih mebahagiakan kita sekeluarga.
InsyaAllah..
Selamat ulangtahun, sayang.. =)

 
p/s: Abang, Father's Day tahun ni kita bubar je lah. Dah dua celebrations bulan Jun - anniversary & your birthday. Banyak sangat makan kek nanti kencing manis. keh keh keh. ;)


6 comments:

hzh_z said...

hehehehe sayang.....tengkiu2 ingat kan abg heheheh.....(T_T lupee)

luv u sooo muchhh!!!!!!!!!

eh..dah stahun yek heheheh

Jiji-Fify said...

suami bucuk,
lupa??? mcm daddy je asik lupa celebration! hahah

luv u too, darling.. :)

isabelle said...

Luv u tooooo...heheh

nur aisya humaira said...

Assalam..:)

semoga kekal bahagia hingga ke syurga..keluarga yang mawwardah warahmah..:)

Jiji-Fify said...

kak is,
sebokkkk!!

aisya,
terima kasih.. amin amin amiiiinn.. :)

Ardini Humaira said...

semoga bahagia ke akhir hayat, amin

:)