Sila tulis di bawah garisan..heheh

Selalunya, kita menulis di atas garisan kan? 
Contohnya macam ni..

 Ni kalau dalam buku


Ni kalau dalam borang


Which means, kalau kertas/buku/borang tu ada garisan, kita akan menulis berpandukan garisan/underline. Tapi aku mula garu kepala bila tengok Birth and Citizenship Certificate salah seorang buruh kat site hubby kerja (Penang Second Bridge).
Dan beliau ialah seorang bangla.



Oh kat Bangla, diorang tulis di BAWAH GARISAN!

p/s: Aku sengaja guna underline dalam entry ni, agak-agak belog kat Bangla diorang guna aboveline la kot eh? Heheh


2 comments:

gadisBunga said...

haha. 1st time tgk ni!

sahromnasrudin said...

mesti dia suka jalan terbalik nie heheheheee