Buku ibu bapa =)

Baru-baru ni I asked hubby to buy me an Oxford dictionary.
Tapi bukan dictionary je aku dapat, he also bought me this..


 Aww siap ada cara mandikan & massage baby! So cute. =)


Errrr..hubby belikan buku ni, maksudnya mandi, massage, basuh berak baby nanti semua dia nak tolong buat la kan? kan? kan? ;P


8 comments:

isabelle said...

Fify...
she didn't get the message lah.
next, buy her tons of diapers

Ieda Al-Habsyi said...

heheheh! weh bersalin bila, dup dap dup dap tak? hehehehehe :)

Jiji-Fify said...

Kak is,
Hang ni kak. Asik support fifi je!!!! Taknak geng ahhhh! ;O

ieda,
Kah kah kah..mestilah wehhh.. makin hari makin chu chu chuak!!!

Ultra Cikebum said...

Fifi,
terbaekk.. yg ko belikan buku tu buat apa?jiji dah berlambak baca buku.. nnt bila dah bersalin ko import mak dia duduk sebulan.. ko mesti sukakan..

jiji,
peace dik, raya singgah umah.. kalau sempat.. hehehe...

Jiji-Fify said...

Abg sham,
Ahaahahah!! Fify kena marah. Tapikan, mama boleh dtg jaga saya nanti seminggu je.. lepas tu terpkasa la independent.. :(

Btw, insyaAllah kalo sempat kitorang datang. Korang pon datang la rumah kat Shah Alam. Nanti saya roger2 kak is.

azieazah said...

Bagus ada buku macam tu, tapi kena lah rajin baca dan praktikkan, kan? hehehe Sama-sama berpakat ler nanti.

Orang tua kita dolu2, buat sensorang jer pun, jadi orang dan bijak pandai juga kita, kan?

Rash said...

Salam~

bagus la wat preparation utk sambut org baru dlm keluarga ^^
tang bg hint tu klu ade yg wat2 kurang phm, tmbh kn 2 3 lg hints.. huhuhu

ummu rayyan said...

Salam perkenalan kak jiji..nk tnye, kt kdai2 bku biase ade jual ek buku ni? Nice book,,skrg tngh preggy 8 bln, need a better preparation too..hehe..btway, entry yg bgus n santai, seronok bce..thanks for sharing^^