Macam mermaid...

Ramai yang suruh aku upload gambar pregnant yang latest.
Nak tengok perKEMBANGan terbaru katanya.

Bukannya takde gambar-gambar baru, tapi takde masa lagi nak update kat belog.

So nak puaskan hati diorang, aku jawab camni je..
"Badan aku sekarang macam mermaid.."


Seriously!
Dah makin sarat ni, body aku makin hot macam mermaid.

Tak caya??

Nah la..aku upload gambar terbaru Mak Duyung Buyung.


 30 weeks / 7.5 months.
Another 8 weeks++ to go..

MACAM MERMAID KAN?? -..-"


6 comments:

isabelle said...

APA????????
*rubbing eyes*

yay yay.jiji gemok.jiji gemok!!!

#serangbalas sbb dulu kau kutuk akak.hahaha

Jiji-Fify said...

Kak is,
Akak rabun kan?? pakai contact lens kanta cembung kan?? sebab tu la akak nampak saya gemok.. Itu semua ilusi optik je tu.. -__-

imaza93 said...

wahhh, apa punnn, cute :) suka tengok ibu mengandung. seksi gituuu :P

PinKy MoMMa said...

preggy ni saat di mana kita kelihatan sgt sexy okeh :)
so enjoy ths moment..bukan slalu leh nampak sexy hehehe

Cho Zila said...

ala mermaid comel takperkan.. akak kalau mengandung baru 3 bulan gitu orang tak cakap mengandung gemuk yerk.. tapi sekarang tak mengandung orang kat mengandung.. camner nak dikatakan..
so kalau nampak cam perempuan mengandung dan kita mengandung memang comel ler tu...
Jom intai :- blog akak

lovelywa said...

tang mana yg mermaid tuh kan??? konpiuss di situ..muahaha