Belum lahir dah dapat cake?

Actually, aku ada dapat voucher dari satu kedai kek.
And voucher tu valid sampai end of this year je.
Harus lah aku tak sempat nak melenjan voucher tu kalau nak tunggu sampai lepas bersalin kan? Nak berpantang segala bagai. Mesti tak dan nak redeem punya.
So aku pikir, baik aku lepas gian sebelom bersalin. Kang dalam pantang dah takleh makan macam-macam.
So dengan penuh perasaan tamak haloba nafsu serakahnya, aku pi lah redeem voucher tu.

Yang lawaknya, bila orang kedai tu tanya,

"Kak, nak tulis apa atas kek? Lilin nak berapa?"

Erkkk! Errrrr..

So aku pon main bantai tulis nama anak aku kat kek tu.
Pastu lilin mintak dua. Pekejadah pon aku tak tau! Haha



Aku beli Black Forest Cake 1kg.
Harga sebenar RM69. Tapi sebab aku guna voucher, aku cuma bayar RM18!
Murah kannnn?? hihi
Balik rumah, sepantas kilat aku and hubby membaham kek tu.
Niat nak bagi jiran sikit, tapi haremmmmm satu habuk pon tak sampai kat jiran. -..-"



4 comments:

isabelle said...

humang aiii..sebijik tu korg balun berdua je? ish ish ish...
nanti kita tgk baby AH besar x. kalo x besar, soheh la isi2 tu pegi kat mama dia.hehe

Adlil Raida said...

woi woi woi, ini x boleh ni! aku pun nak. #mendengus

mamaNoriz said...

advance betul ni!

hehehe..

tapi mmg murah ek 18 jek???

Warna Warni Kehidupan said...

waaaaaa nak seket..