"Menembak" perut seksi. =P

Last month, we had a maternity photoshoot at the Botanical Garden Penang.
Bulan lepas amik gambar, bulan ni baru boleh tengok hasilnya.
Kenapa lamaaaaa sangat? 
Sebabnya aku malas nak pi amik CD gambar yang dah lama siap tu kat Incik Fotografer. hihi. So tangguh punya tangguh, last-last Incik Fotografer tu yang baik hati poskan je CD tu ke rumah. Eheheh..thank you, Incik Fakaruddin. =)

 We enjoyed the pictorial session sepanjang dua hari with Incik Fotografer from QBabyFace.
Kitorang terpaksa buat 2 hari bcoz first day tu hujan la pulakkkk.. So extra 1 hari lah.
Walaupon aku bukan main mengah lagi nak berjalan, berlari, mendaki tempat tu.
Yang dua orang jantan tu (hubby & Incik Fotografer) bukan reti nak berjalan selow-selow. Berlari-lari penguin aku nak kejar diorang. T_T
Nasib baik aku bawa balang air sebesar alam untuk diminum bila mengah.

So untuk tatapan uolls semua, iolls dah tepek beberapa gambar sepanjang sesi menembak tu. Tapi just a few pics la ye.
Tak kuasa la pulak iolls nak upload semua.
Takut uolls muntah darah pulak baca entry yang tak habis-habis nanti.


Okay dah dah. Finish!
Gambar-gambar lain pon lebih kurang gini la gayanyer. Tayang perut.
Sesape yang belah-belah utagha ni, nak try khidmat QBabyface ni, boleh la add kat FB.
Incik Fotografer ni pon baik, senang berunding, bertoleransi, bertanggungjawab, hormat orang tua, berbudi bahasa, berpewatakan menarik, handsome, eh eh eh.

Thank you, Incik Fakaruddin @ QBabyface for a great maternity pictorial session!

Aku plan nak buat photobook khas untuk maternity pics nih.
Tapi bila bagitau Mama, terus kena bebel...

"Buat ape nak membazir buat photoshoot, photobook segala?! Baik spend duit tu untuk benda-benda berfaedah. Spend untuk buat akikah nanti ke, untuk barang keperluan anak ke, bawak Mama pergi melancong ke, belikan Mama gelang baru ke.."

Baiklah Mama... -_____-"


8 comments:

cik panadol said...

nampak suwit n comel dalam gambar2 ni...seri ibu mengandung ni...mesti tak sabar nk tunggu baby kuar kan....

lovelywa said...

rajin btul korang laki bini berpotoshot2 gini..tp ok gak buat kenangan kan..*apsal la aku tak buat dulu..kekeke..tp kopak laa klau ngandung anak ke 5, maka ngandung anak kelima2 nk bergambo..muahaha

Jiji-Fify said...

cik panadol,
sangat tak sabar okayyyy!!! smpai termimpi2! haha

lovelywa,
haha. tu la. tapi orang kata untuk anak first je selalunya jadi terlebih excited. anak2 seterusnya rilekkkkkk je. huhu

isabelle said...

erk.. mama.
statement yg last tu rasa menikam-nikam jantung. huahuahua

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sweet je tgkkk.. :)

Lady Of Gothica said...

''belikan mama gelang baru ke...'' kahkahkah lawak!!btw, guru anda nampak comel!!

Ardini Humaira said...

wahhh dah membesar bagai juara :D tak sabar nak tunggu kelahiran :)

mizzura said...

actually tak salah invest untuk photoshoot..sebab gambar adalah kenangan yang akan tersimpan sampai kita mati (sampai cucu mati pun gambar tu akan kekal)...eceh...hehe...