Disebabkan orang ketiga..

Almost 3 weeks belog ni terabai without any updates.
Angin takde taufan takde, tetiba senyappppp gitu je. 
Ape cer? Hidup lagi tak blogger Saat Aku Kau Pilih nih?

Mesti la hidup lagi bhai.. Dah tu sape pulak yang memandai post entry ni. ;P

Eheh..I believe most of u dah tau kenapa tetiba belog ni tak berupdate dekat 3 minggu.
Semuanya disebabkan orang ketiga.

Ye, sebab orang ketiga ni la aku dah tak mood langsung nak update belog ni.
Nak tekan button ON laptop ni pon aku malas. 
Sampai dah berhabuk laptop ni pon, aku biaq pi.
Ish..teruknya ''gangguan'' orang ketiga tu kan.
Anak sapaaaaa la tu... 



 Anak aku la..
Hihi..saje nak propa lebih.
Sebenarnya aku dah selamat memberanakkan seorang putera yang kini menjadi orang ketiga dalam keluarga kami.
Memang "tunggang langgang" la kejap rumah tangga kitorang lepas kehadiran beliau.
Aku nak makan, dia nak nenen.
Aku nak mandi, dia nak nenen. 
Aku nak tidur, dia nak nenen.
Aku nak manja-manja ngan papanya, dia nak nenen. Oopsss! ;P
 So memang duk "bergantungan" je la si kecik ni.
Tu yang terpaksa amik masa 3 minggu untuk "cari tune" balik.
Dan Alhamdulillah so far, kitorang dah mula adapt sikit-sikit dengan schedule and tanggungjawab sebagai mama-papa baru. =)


Say hello to our pink hero, Ashraf Haikal bin Hafify Zulhaimy
Ashraf (Luhur, Mulia), Haikal (Pohon yang subur).
 3.99kg (Normal Delivery + vacuum)
Born on 31/10/11, 5.50pm, at KPJ Penang.

 Ramai yang tanya aku pasal pengalaman bersalin.
So that will be my next entry. Tungguuuuu~
=)


18 comments:

cik panadol said...

congrate sis....and welcome to the worl ashraf haikal...kamu sangat kacak!!!kekeke

lovelywa said...

welkem to the club..congrats too dpt baby boy..uii semangat jugak beratnye tu ehh..hehe

Mcjust.lol said...

Comelnyeee... Congratulations :D

wHoSeNa said...

congrates dik!!!selamat menempuh alam ibubapa..=)

Ms Fai said...

alahai, comelnye ashraf haikal... kak, cepat2 update n3 tu. hihi...

fifie said...

Ashraf Haikal hello to the new world. Kita share tarikh hari jadi la. heeee. Nanti besar jadi orang yang baik dan anak yang berguna untk papa dan mama. Untuk akak, selamat datang ke dunia baru :D

khairul fatehah said...

tahniah kak.comelnyer asyraf :)

Ardini Humaira said...

tahniah dear!
:) comelnyeee

chapdol/doe said...

tahniah!!! :)

R.R.Z said...

bukak2 blog- da ade baby

tahniah. supercomel!

*silent reader*

chepah ila hussein said...

congratulations!

Ummu Majdiyya said...

wahhhh 3.99kg...patotla tembemmm sgt2. :D tahniah2.. xD

Anonymous said...

so cute...!! congrats kak... dah lame jd silent reader blog akk... tp ni 1st time komen...hehe...
nak cop ashraf wat mnantu! *hehe gwau jer*

ding dong bell said...

3.99 kg beranak normal?! perghhh salute lah... kite beranakan anak 3.1 kg pon nk keluar taik meneran.hahaha

Anonymous said...

tahniah....smg dpt didik ank utk jd msia yg brguna pd agma,bgsa n ngra...amin...*silent reader*

CokelatCadbury said...

adlil rajiah!!! i dont know whether u still remember me or not.. but for me.. it is a big yesss!! i still remember u.. a schooldays fren.. but where?? i wouldnt tell u =p

CONGRATS!!! for yr happy life wif beloved husband and little hero.. me seems jealous to see yr wonderful life okay..hu3.. please pray for me yeah!!

let's see if u can remember this name ----SHAZWANI AIDA---- tadaa...

Jiji-Fify said...

CokelatCadbury,

Shazwani Aidaaaa!!!! Ofkos i remember u too! Member skoloh SKGB mane leh luperrr.. hahaha. eh u buat ape sekarang?? bila nak visit i and baby?? heheheh.. :)

CokelatCadbury said...

sory for being so lembab kt sini..hu3.. besela.. saje membizikan diri yg x dela bz mane pown..ha3.. "dekat" je penang tu kan.. ari2 pn i leh dg visit u n baby taw =p.. sj je gurau2 taw..jgn amek ati lak.. insyaallah, ade mase i pay u a visit okay..

thanx cz rmmber i yg kerdil je ni ;-)