After 30 daysssss

Ingat lagi zaman kegemilangan aku masa mengandung dulu?
Lebih comel dari Happy Feet okayhhh.

 
Dah macam badak air mana sesat kat playground.

FYI, I gained 23kg masa preggie.
Atlet sumo pon tak leh kalahkan kegemukan aku.
Memang obes habis lah! Haha.

Tapiiiiiii...
After 30 daysssss..
Lepas aku sebulan berpantanggggg..
Jeng jeng jenggggggg..





***





***





***






***






***







I lost 18 kg!!
Weehoooo!
Maksudnya another 5 kilos to lose, before I can get back my figure sebelum pregnant. =)
Tapi memandangkan less than 2 weeks lagi aku akan habis pantang, instinct aku mengatakan untuk aku lose lagi 5 kilo tu, MEMANG TAK LAAA!
Habis je pantang, harus la dibalun semula segala jenis makanan yang boleh di makan.
Ish ish ish rosak diet..
Selamatlah kembali menjadi happy feet. T_T



8 comments:

Liyana said...

bg la tips mcm mne leh lost 18kgs tu.. :P

♥ Elin ♥ said...

elin dulu 26kilooooooo naik!zuuuppp!!! terus dpt berat asal kembalik :)

isabelle said...

cer try dptkan berat masa student dulu. keh keh keh.

Jiji-Fify said...

liyana,
tipsss?? takde kot. makan tido makan tido je keje. ;P

elin,
huiyoooooo cemerlang!

kak is,
insyaAllah tak mungkin kot. bahaha!

littlehumblelynn said...

comel betul baby...
keep breastfeeding..cepat turun nanti tuh..

:-))

Kme said...

Rajiah..aku pon dok berusaha menurunkn berat ni...tak timbang2 lg. Cuaks. Hahaha

lovelywa said...

fuiyooo...kurusnyee!! rasanya gambo header tu lagik berisi compare ngn gamba terbaru nih..menten kurus laa..comel sket..

Adlil Raida said...

kau tak bole jadi happy feet okay ! haikal je bole. hewhewhew