Ganas di ranjang.

Perghhh tajuk nak panasss je enn.
Bajet macam kontroversi retisss je enn.
Warm-warm chicken shit (hangat-hangat taik ayam) betol.
Ok dah dah. Berbalik kepada tajuk kita iaitu keganasan di ranjang tadi.
Ia adalah satu propa sahaja ye tuan puan.

Aku pernah reveal satu fakta dalam entry Jiji's 25 Random Facts, which is aku memang tidur lasak. Kau bagi la katil King Size sekalipon, kompom tak cukup lagi space tu.
Walaupon badan aku ni sebenarnya slim shadeyhh je. =P

Tapi sekarang ni, kes anak aku pulak yang inherit habit tidur lasak nih.
Dalam banyak-banyak tebiat mak ni, tidur lasak jugak yang kau ikut ye, nak.
Haihhh sabar je lah.

Masa Baby Haikal baru lena, bukan main proper lagi aku letak dia.
Kepala atas bantal. Pastu ada lagi extra bantal lagi kiri kanan dia.


Nampak sopan je dia tidur kan?


Tapi lepas beberapa minitttt...
Haa!!! Hamikkk..boleh pulak bantal kau buat lapik kaki!
Sape ajar nehhhh..Hadoiii..



Okay itu baru satu kes.
Kes yang lain, aku tidurkan dia atas bantal sofa.
Sebab aku tengok bantal baby tu macam kecik sangat untuk dia.
Plus ringan sangat, senang dia terajang-terajang bantal tu.
So aku bajet bantal sofa besar dan berat lah. So secure la sikit kunun.

Macam biasa, bantal lapik kepala, plus extra bantal kiri kanan.


Selang beberapa minit, nahhhh..terbabas jugak kepala kau tu, nakkk..



Tak cukup besau ke bantal mak bagi? T_T
Pas ni suruh bapak kau beli bantal besar gajah la.

3 comments:

NuruL SyuhadaH said...

hehehe klaka la :P

wHoSeNa said...

hehehe..comey la...btw congrats for the cute baby!!semoga kamu sekeluarga dlm lindungan Allah sentiasa dik!!

Dyla Qistina said...

ihik2 aduhaiii comelnyaaaa haikal. :) tak sabar menunggu diri sendiri juga menimang seorang. nak tgk future baby nanti comel macam mummy dia ke bedengkoq cam papa dia. ihik2 . very cute entry. i love it a lot :) Thanks for sharing. sampaikan salam pada baby :)