Mengajar anak berjimba.

Mendeka!!
Mendekaaaaaaa!
Pendekaaaa!

Itulah laungan seorang ibu yang baru habis pantang.
Gila meroyan heboh sekampung. Haha.
Ai overeksaited gileww yuhhh!

Bagi meraikan pencapaian yang "sungguh membanggakan" tu, aku paksa ajak hubby kuar jenjalan. So we went to Jusco dekat-dekat sini je lah.


Sebelom tu kitorang ajak Raidoo sekali. Kot-kot nanti kitorang lenguh dukung si tembam BabyHaikal tu, boleh pas je lah kat Raidoo. Haha.
Sampai je Jusco, boleh buat-buat jakun pulak. 
Amik gambar kat setiap pelosok Jusco. 
Semua orang tengok kottt. Malu kottt. Lantak lah kau peduli hape kottt. =P


Tengok gambar aku gendong BabyHaikal dalam babysling tu, teringat pulak masa bawak dia dalam perut dulu. 
Haihh dah keluar dah anak mama ni. =)

Bukan main sopan Raidoo pi Jusco pakai baju kurung yuh! Haha.
Dia sebenarnya baru habis kelas. Ok habis kelas terus ke Jusco. 
Ish ish ishhh.. (macam perangai aku dulu-dulu je)

Dah puas jenjalan, kitorang singgah makan kat Kenny Rodgers.
APAAAAA????
Kenny Rodgerssss???
Memang sah menggemok balik kau pasni. -..-

 Syok owhhhh.. Lama betul kita tak bertemu ye wahai ayam bersalut black pepper sauce. Haha


Sementara aku & Raidoo makan, hubby la jadi mangsa kena dukung si tecik tu.

 Eh Hubby nampak kurus lah bila dukung BabyHaikal yang debab. =P


Tak sampai beberapa minit papanya dukung, mula lah dia ehek-ehek-ehek.
Nak nenen letteww..

Mama nak makan, dia pon sebokkk nak "makan" ehh..


Lepas makan, "exercise" la sikit. 
Sambung jenjalan dalam Jusco.
Eksesaisss lah sangatttt kannnn..


 Sesi membuli si tembam. Kih kih kih

Sebelom maghrib kitorang balik la.
Risau jugak bawak baby kecik kuar lama-lama kan.
Tapi punyalah susah MamaRai (Raidoo) nak lepaskan BabyHaikal pulak.
Berapa kali bye-bye, tak jugak balik. Haihhh.. 

BabyHaikal with his fevret makcik. Ye ke fevret? =P


Thanks Raidoo bcoz pinjamkan tangan kau untuk dukung BabyHaikal yang berat bertan-tan tu. Huhu.


4 comments:

eiyzniey said...

Ololooo
Comel nye babyhaikal..
:)

littlehumblelynn said...

comelnya..mmg debab yek..kena beli stroller kat saya ler ..mama..sian sy nak tido puas2..

hehehe

HoPe said...

bambambam..geram nak gigit..nomnomnom!

Adlil Raida said...

makcik fevret laa~ ehek!