Apa yang lawak sangat tu??


Aku dah mula rasa bahang ke-busy-an bila dah start masuk study balik nih.
Mula rasa macam ibu tak berguna bila masa untuk anak makin limited. :(
Nak-nak pulak bila aku kena buat paper to be presented in a conference tak lama lagi. Bila tengok journal je, nampak muka anak.
Memang tak boleh concentrate langsung! Haihh!

So ada satu hari tu, aku decide not to send him to rumah sitter.
Aku try study and baca journals depan Baby Haikal.
Hopefully dengan cara ni boleh lebih concetrate la kunun.
At first, masa aku letak dia, muka dia curious je.
Dia tengokkk je ape yang aku tengah buat.

Baby Haikal pandang ke atas sebab aku duk atas sofa, dia duk atas lantai. kuikuikui

Dah dia beria sangat tengok aku tu, aku pon baca la kuat-kuat word by word.
Kunun nak kasi dia dengar lah.
Macam paham lah pulak kalau dia dengar pon kannn.. Heh.

Tapi tetiba I was surprised with his reaction!
Tetiba dia excited semacam bila aku baca kuat-kuat.

Saya nak jawab! =P


Siap tergelak-gelak sakan.
Apa yang lawak sangat tu, nak?
Ke kau gelak kan mak sebab english mak ni kelaut? =P

Ok sekarang korang bagitau aku camne aku nak concentrate study bila anak depan mata lebih comel dari journals di dalam genggaman? T_T




7 comments:

isabelle said...

alololo..comelnye haikal ketawa mcm tu.
siap angkat tangan lagi...

dah..dah..study dpn anak mmg xkan ke mana.kalo x kena kacau,si mak yg kalut angkat kamera nak snap untuk boh dlm blog. (ehem)

Jiji-Fify said...

Kak Is,
Maklom la blogger tegar, setiap masa kamera kat tangan. Bahahaha

lanun said...

nasib baik si bulat comel tu lom golek2..hehehe..dah tau golek nnt dengan journal2 die nak baca sendiri...hehehe

lanun said...

nasib baik si bulat comel tu lom golek2..hehehe..dah tau golek nnt dengan journal2 die nak baca sendiri...hehehe

littlehumblelynn said...

mmg comel sgt tgk gambar dia gelak tuh...alahai..rasa nak kunyah2 ...geram!!

♥ Elin ♥ said...

wwwooooo bam..bam nih buat lawak yer,....
apa yg gelihati sgt tuhh!!...meh nak kunyahh jugakkkk..

azieazah said...

Bila dah tengok sampai 5,6 keping gambar ni, dah sah sah tak leh fokus. Tengok journal ker snap gambar? hehehee

Kalu I ada anak comel camtuh, tewas gakkkk...!