CNY is coming!


Walaupon bunyinya ialah Chinese New Year, 
tapi semua orang kat Malaysia ni termasuk Melayu India tumpang happy!
Sebab? 
Dapat cotiiii! hihi..
Who doesn't love holidays kan? =P

So for this coming CNY, I would like to wish all of u a
HAPPY CHINESE NEW YEAR lah..
and happy holiday as well!

Alang-alang dah dapat cuti panjang ni, luangkan la masa dengan family okay.
Toksah la nak merempit ke nak melepak tak tentu arah ke.
Cuba la buat perkara-perkara berpekdah ye.
*pergh cakap dah setok mak-mak dah aku neh*


2 comments:

AdiHana said...

dik, lain kali letak tembikai

lovelywa said...

alohhh..pipi baby pun dah bolat cam buah limau..hehe..si baby ni gelak je ape makpak dia buat ke dia..sabo jelah..