Shhh..Little Boss is sleeping.

After head lifting, aku try ajar dia duduk pulak.
Tapi kali ni dia macam malas-malas dah.
Tak bersungguh pon. Sengaja dia lembik-lembikkan badan.
Rupa-rupanya dah ngantok daaa..
Terus lentokkkk..

Elok la tu satu sofa bagak tu, hang balun.

Bila aku jeles tengok Baby Haikal tido lena sangat, mula la mood nak membuli tu datang dengan sendirinya. Haha. Jenis mak ape tah aku nih.
Aku sengaja letak gitar tecik kat atas badan dia.
Terus terjaga kauuuu.

Muka frustrated kena buli. Ngahaha


9 comments:

♥ Elin ♥ said...

hhahhaha kamu mmg kan...x senang nak tido budak montel tuh..
mesti asik kena buli jer nih...semangat!! berapa kilo tuh?

Kancilbiru said...

dah macam big boss dah...ekekee

Jiji-Fify said...

elin,
2 bulan = 7 kilo!!! muahaha ;D

isabelle said...

esok2 awak tua, mesti dia amik gmbr awak dgn letak mcm2 kat awak blk..hehehe

Jiji-Fify said...

Kak is,
Alamak! Betul jugak ek. *sentap*

♥ Elin ♥ said...

wahhh semangaaaat nyer!!!
tahniah! (lenguh lah jugak kalau lama2 dukong nih.)

iizla said...

comellllnyaaa..geram!!!!
bape bulan dah ni?

Jiji-Fify said...

Elin,
Memang lenguh pon. tak kuasa nak dukong lama-lama. :P

iizla,
2 bulan. haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ciannyer kena buli...