Wah kerusi urut....percuma!! ;P

Recently, kitorang pi visit rumah SIL kat Putrajaya.
This is the first time aku jejak kaki kat rumah dia.
Punya la sejengkal je Putrajaya dengan Shah Alam. 
Tapi aku amik masa bertahun-tahun untuk sampai ke rumah beliau. Heheh.

Sampai-sampai je rumah dia, aku terus jakun tengok kerusi urut kat living hall.
Weh kerusi urut wehhh.
Percuma wehhh.
Boleh pakai sesuka hati wehhh. =P

Sebelum ni aku pernah try kerusi urut yang provided kat shopping complex tu je. 
Yang kena masuk duit tu. 
Yang bila aku nak pakai je, penuh.
Bila nak duduk je, ada orang lain sebat. 
Bila nak try je, takde duit kecik. Cey cey cey kaya sangat lah tu!

Maka aku pon excited la mencuba-try-test kerusi urut kat rumah SIL aku tu.
Abah (FIL) pon excited la ajar aku tekan-tekan remote control nak setting bendealah tu. 
Wooohooo sedap owwhhh! Longgar segala urat. Lega!


Masa aku tengah syiok sampai terlelap-lelap kat kerusi tu, anak aku duk ushaaa je dari jauh. Huhu kesian dia.
So lepas aku bangun, hubby letak Baby Haikal pulak atas kerusi tu.
Tapi tak ON la bendealah tu.
Kang melambung-lambung pulak anak bujang aku tu.

Remote ni sama besar ngan saya la, Mama.


Memula tu, macam chuak je muka dia. 
Tapi lama-lama, boleh sengih-sengih pulak dia.


Perlu ke kembang idung bila nak senyum?
Haihh sejibik perangai bapak hang.
Cuma takde bulu idung je. -..-

4 comments:

isabelle said...

kembang idung tu ngikut awak le.kan awak suka buat aksi tu

.: m!ss-!kan :. said...

oitttt jiji jiah....knp rambut dia mcm pulasan???? halus ke tajam??? tp pipi haikal labuh gila weyyhhhhh.....rs mcm nk geget.....

Jiji-Fify said...

Deni,
pulasan??? wahaha. itu bapaknya okayyy.. :P

Hengde Fitness Technology said...

salam tuan dan puan...jika anda berminat untuk mempunyai bisnes kerusi urut seperti di shopping complex..boleh hubungi En. haiqal 0392058585 tau email ke hengdefitnesstech@yahoo.com.Anda juga boleh memulakan bisnes kerusi urut itu dgn harga yg amat rendah.