Books for Baby Haikal

Recently, kitorang pegi berjimba sambil memborong buku for Baby Haikal.
Ok. Baby Haikal memang belum pandai baca.
Yang dia tau, semua benda nak masuk mulut je.
Tapi aku rasa tak salah, kalau aku & hubby biasakan dia dengan buku-buku dari awal.
Dalam Islam pon suruh IQRA'. READ.

So sejak akhir-akhir ni mak pak Haikal la yang overexcited nak baca buku-buku tu untuk Haikal. Walaupon sometimes Haikal tak interested pon nak dengar. :P
Kengkadang Baby Haikal tengah tidur pon aku baca buku untuk dia.
Bajet masuk dalam mimpi dia la. Ngahahaha!

So ni la buku yang berjaya diborong setakat ni.

Ni pulak buku yang orang hadiahkan untuk Haikal. Thanks The Triple F.



Shhhh..Baby Haikal is reading.
Eh, he actually tries to grab the book untuk dibawa ke dalam mulut. Heh.

Geram sangat tak dapat gigit buku, gigit tangan pon jadi lah!

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

ya allah...semangatnya!!
tgk lengan dia mcm keledek!!!nak geget rasanya....

Eliyana said...

chubby baby!...cuba try beli pillow books & soft books, mesti dia suka pegang2, renyuk2, siap makan lagi...senang sket soft books ni sebab boleh cuci...Yana beli kat blog ni....

http://baby-geniuses.blogspot.com/