Kad undangan dari suami sendiri?? :O

This weekend, we will have Aqiqah ceremony for Baby Haikal.
So harus la beberapa minggu ni kitorang sibuk menjemput-jemput orang.
Orang-orang kampung, kengakawan terdekat, jiran-jiran.
And then list down sape nak jemput sape taknak jemput (Ade jugak yang taknak jemput! Haha)
Dah list down, kena la call/sms/FB orang yang tersenarai untuk menjemput and to inform the details pukul berapa, venue kat mana bla..bla..bla..

Since this ceremony will be held at my parents' house in Shah Alam, aku sepatutnya inform hubby the full address of the venue. 
Bcoz sah-sah la dia tak ingat address rumah mentua bagai. 
Yang dia tau, rumah batu, pagar coklat, atap merah. Tu je. Heh. 

Nak dijadikan cerita, dah berhari-hari hubby minta alamat rumah, aku tetap duk nyanyuk lupa nak kasi alamat rumah Shah Alam tu kat hubby. 
Sampai la semalam, hubby texted me.


Kalau ye pon nak lepas geram sebab aku lambat kasi address tu, takkan sampai dah dapat calon lain. Hahaha.
Dah dapat address, baru la hubby boleh invite kengkawan dia.
Tu pon last minit invitation, harus la banyak orang yang diinvite tu dah ade commitment lain. Kesian..
Jemput je la ct nurhalija tu bang oiii. Tak jadi madu pon, jadi menantu kita pon bolehhh..




3 comments:

isabelle said...

ct nurhalija xmau kawen dgn haikal..sbb takde misai tebal

yaNa said...

benar,saya juga antara rakan hafify yg x dpt hadir majlis aqiqah haikal sbb lewat dpt undangan.. ;)

x pe,aqiqah adik haikal nnt jgn lupa jemput yer..ops! hi3..

Jiji-Fify said...

Yana,
Alahai ye ke.. sorry k. mmg kenyanyukan sy la menyebabkan ramai kawan fifi tak dapat dtg. huhu. :P