Kembar tak berapa nak seiras


Aqil Zarif & Ashraf Haikal.
Both were born on 29th and 31st of Oct 2011.
Ya, mereka kembar tapi lahir selang sehari. Heheh.
Kembar lain bapak, tapi mak pon lain jugak. Heheh lagi.
Sebab tu memang tak seiras langsung. Bcoz actually they're cousins.
Mueh mueh mueh. *dah taktau nak gelak camne*

Sorang kepala licin, sorang lagi rambut macam pulasan.
Sorang bibir terlebih juih, sorang lagi nipisss je bibirnya. Bila senyum je, hilang bibir. 
Sorang ade 2 lubang kat hidung, sorang lagi pon ade 2 lobang kat hidung.
Hah tang tu je la yang seiras kot.

 Bergabung Meletoppp

Sorang asik nak makan tangan sendiri, sorang lagi pulak asik nak berborakkk je. 
Pastu gelak sengsorang. 
Dia buat lawak, dia yang gelak sendiri. 
Maklom la Zarif kan maksodnya periang. Haha. ;P

 
 Aqil: Camera dah role ke belum nih? Aku nak bercerita nih.
Haikal: Nyum nyum nyummm! Tangan aku ni buat gulai sedap nih.

Walaupon tak seiras, 
walaupon sorang rambut trojan, sorang lagi rambut dua tiga utas je,
tapi kami tetap akan bersama bersatu dalam mengharungi hari-hari yang mendatang!
*dua-dua muka semangat sambil genggam tangan ke atas*
Ape yang penting. Kerjaaaa sama! ;P

2 comments:

Adlil Raida said...

weh gambar last tu, macam haikal menyiku aqil je. "huk senak perut hambo"

Jiji-Fify said...

tapi muka Aqil cooooool je. haha