Smekom Pak Aji!

Pak Aji Kecik dah bersiap-siap nak pi solat jemaah kat surau ni ha.
Sat gi Pak Aji kena jadi imam nih.
Moh le kita!


p/s: Kalau lepas ni, korang bukak belog ni, asik keluar muka Pak Aji ni je. Mintak mahap bebanyak la ye. Bcoz maybe lepas ni dah takde/kurang update kat belog ni. Next two-three weeks, I'll be veryyyyyy busy mengalahkan lipas kudung. PM pon belom kalahkan lipas kudung lagi. So tak tau la sempat ke tak aku nak jenguk belog nanti. InsyaAllah bila dah kembali menjadi lipas biasa, aku akan update macam biasa k. Thanks sudi baca belog ni all this while.


8 comments:

Kancilbiru said...

comelnya pak aji...kesian pak aji kecik ni kena buli...ekekeke

isabelle said...

amboi..pak aji.
mak hajah nye mana?

kalo xde lagi, aunty nak buat menantu la

♥ Elin ♥ said...

hi pak aji !! kenapa pak aji nih montel dan gebu haaa.....

mss fix89 said...

entry pling cute best kot untuk bby haikal ni..hahaha....kak rajiah oooiiii...xde kecik lagi ke kain pak aji ni...hahahahahaha

Ms Fai said...

salam pak aji haikal... hehehe... alahai, geram btul la tgk baby haikal ni. putih, gebu, bam bam... dpt peluk sedap ni...

nizam said said...

lama x datang blog akak..wah dah ader anak ke kak...bestnya,..ape2 pon tahniah kah..tambah tambah dan tambah lagi la kak yea...hihihihi

Seni @ Nana @ Yus said...

just nak cakap.. lebih elok kalau tulis "assalamualaikum" daripada "semekom" yg tak membawa maksud ape2. kalau "assalamualaikum" tu maksudnya sejahtera ke atas kamu.. terpulang la nk terima atau tidak. saya hanya mengingatkan sesama manusia. yg baik hanyalah dari Allah, sy manusia biasa yg selalu membuat salah.. anyway, comel anak.. :)

azieazah said...

Lawa kain pelikat! Nak pinjam!