Bedung budak 5 bulan

Selalunya orang akan bedung baby  sampai umur 2-3 bulan.
Tapi Baby Haikal dulu, bedung tak sampai sebulan pon.
Sebabnya kain bedung tu dah tak muat kat dia. 
Plus, baru sesaat dua pasang bedung, terus terbarai balik.
Maklom la dia tu kan incredible hulk. -___-"

So ade sekali tu, aku try bedung Baby Haikal lepas mandikan dia.
Tu pon pakai towel bapaknya. 
Sebab towel baby dah tak muat nak cover the whole body.
Incredible hulk kannnn.

Tersenyum riang pulak kena bedung.
Dia ingat aku bergurau kot.
Aku pon biar la, nak tengok berapa lama dia boleh bertahan.
Lama jugak la aku tunggu, tapi tak jugak terbarai towel tu.
Haihhhh.. bila dah besau baru seronok nak kena bedung ye.
Masa kecik dulu taknak pulak duk diam dalam bedung tu.

Ni aku compare rupa Baby Haikal kena bedung masa baru lahir dengan masa sekarang. Haha.

 Lain pulak muka budak ni bila dah besar kan.
Warna kulit pon lain. 
Masa lahir kemain merah.

Bawah ni aku letak gambar aku masa kecik and gambar Baby Haikal.
Sape setuju muka kitorang samaaaa, angkat tangannnn!!

Heheh makan hati hubby tengok gambar ni kang.
Bcoz all this while, orang asyik asyik asyikkk cakap muka Baby Haikal macam bapaknya. Haishhh tak boleh jadi ni!
*Mak yang kurang publisiti*

2 comments:

♥•✿mrs cik@n •✿♥ said...

hehe tembam ikut mama dia le,tang kening n mata mmg sebiji...

lovelywa said...

maknye pun memang semangat masa kecik eh..ke patut laa haikal pun ngikut..hehehe..tp mmg serupa mak laa..