Yang kurang comel

Everytime aku letak gambar Baby Haikal, asyik asyik asyikkkk korang kata comel la, hensem la, tembam, la, gebu la.
So hari ni aku nak test letak muka Baby Haikal yang sememeh pulak.
Tengok ape pulak korang komen.
Hahah.
Keji tak mak camnih? :P

 Bawah ni video Baby Haikal tahan nanges.
Mamat ni memang bajet macho sikit.
Kalau nak nanges, dia akan tahannn je selagi boleh.




Second video pulak, Baby Haikal nanges dengan hebatnya.
Sebab dah tak tahan kena ragging ngna mak pak sendiri. Hahaha




5 comments:

Lady Of Gothica said...

tetap tomey2 jugak..bahahahaha

Ewa Zallie said...

caner dia blh tahan2 ngs cmtu!!! eiii machooo nye! hikhiks

dari sisi hidupku said...

kesiannya kat baby haikal.sampai hati mama ngan papa dia wat camtu.haikal tetap comel and macho.

Anonymous said...

TETAP COOOMMMEEEEYYYYY.....!!!!!!! grrr... gggeerraammmmnyyeerr....

Jiji-Fify said...

Lady of Gothica,
Nnt aka try mekapkan dia ala gotik macam awak. Tgk comey ke tak. Haha

Ewa zallie,
Hahah. dia mmg poyo skit. Konon kental la tu boleh tahan nangesss.. haha

dari sisi hidupku,
Mak bapak dia mmg kaki buli. What to dooo.. haha

Anon,
Alaaa nape tak kenalkan diri... ;O Btw, thanks.