Family Precious Moments

Ni la second good news yang dimaksudkan ittewww..
I just won another contest! Kah kah kah.
4th winning in 3 weeks time mehhh... *angkat kening*
Mesti korang dah muak baca pasal keaddictedan aku mengjoin contest eh?
Ok takpe la.. *merajuk nyorok bawah meja*

Ok dah abis majuk.
Actually, aku ada join contest "Family Precious Moments" organized by Hotel Maluri.
And luckily, I was amongst the top 3! Kikikiki..
So masa representative diorang call tu, aku terkinja-kinja sakan sampai diserang asthma attack.
Wakakaka.
Sebenarnya the finalists perlu attend the Hotel Maluri's Family Day kat Cheras last weekend.
And ada prize-giving sama lah masa tu.
So dah ditakdirkan aku kena bertapa kat ward masa tu, tak dapat lah aku attend.
Jenuh aku merayu-rayu kat Cindy (Hotel Maluri's representative) supaya aku boleh hantar wakil. Sebab kalau ikutkan prosedur diorang, memang tak boleh.
Tapi dah tu nak buat lagu mana. Aku dah kena tahan kat ward.
Dan fortunately, Ms.Cindy tu baik and boleh tolerate.

So aku minta tolong ipar-ipar kesayangan untuk wakilkan aku ke event tu.
Nasib baik diorang sudi tolong wakilkan.
Sayang kowanggg! =P

Aku nak jugak hantar wakil bukan sebab sayang terlepas hadiah tu, tapi sebab aku ada dapat 3 tiket untuk buffet lunch masa event tu plus boleh join mana-mana game masa Family Day tu jugak.
So, kalau taknak join family day pon, at least boleh makan lunch buffet untuk 3 orang.
Rugi la kalau takde orang pegi kan.

Ni ada some pics yang aku cilok dari FB Hotel Maluri and FB Ateh (SIL).

 Huishhhh terlioq aku nengok berbondong-bondong makanan! =P

 Here are some pics submitted by the finalists yang masuk "Family Precious Moments"
Spot mine!
 Koordinat 1:3. Heheh

So ni lah insan-insan yang sudi wakilkan orang yang tengah terlantar kat ward. Huhu.
Thanks korang... =)

 Angah & her hubs. Engku, awat muka garang nau?!


 Angah & Ateh 



Lega bila ada orang sudi nak wakilkan. Daripada wasted begitu sahaja kan.
Tapi yang bestnya, Ateh & Engku (Angah's hubby) sempat join Treasure Hunt masa event tu and diorang menang!! Haha. Berbaloi jugak korang pegi. =)


 Ni hasil tangkapan diorang menang treasure hunt.
Ateh, ape isi hadiah tu? Tak bagitau pong! ;P

And finally, prize-giving ceremony for the contest yang aku join tu.
Rupanya, aku menang 1st prize!!!
No wonder la Ms.Cindy tu ketegaq sangat nak jugak aku attend. =)

 Nasib baik ada Ateh tolong amikkan. =)
So hadiahnya ialah..
Penginapan 2D1N kat Family Suite kat Hotel Maluri (4 pax) + Steamboat dinner (4pax) + Muhibbah Set (4 pax).
Alhamdulillah..

Memandangkan hotel tu kat Cheras, so aku rasa better aku bagi hadiah tu kat sesape yang berdekatan Cheras lah.
Lagipon masa aku mintak tolong Angah wakilkan tu, aku dah niat nak bagi family mertua lah hadiah tu sebab diorang sudi tolong wakilkan amik hadiah. =)
Lagipon, aku rasa lagi bahagia bila dapat kongsi kemenangan dengan orang-orang tersayang.
Alhamdulillahhh..

4 comments:

mamafarah4 said...

x per la.. x de rezeki awk nk gi kali ni... tapi tahniah gak la..

lovelywa said...

congrats jie..takpe, sedekah itu lebih baik..ahaks

mbsb_KL said...

rajiah,angah ada video baekkkk punye time enku masuk acare teh tarek?

ade any pics lagik dlm camera,t angah mms.
hehe

Jiji-Fify said...

Angah,
ha baru nak request vid engku dari angah. Haha. ok nnt rajiah tunggu pics lain. :)