Gaya fevret Baby Haikal-skydiving

Lately, Baby Haikal suka skydive!
Tapi atas lantai je la.
Nak skydive kat langit nun, tunggu kau besar sikit, pastu jadi la Ironman.


Lebih kurang camni la gaya baru Baby Haikal masa meniarap.
Macam tengah skydiving pulok.

Shewwww~~ shewwww~


 
 

Dua-dua belah tangan and kaki angkat, pastu balance badan pakai perot je.
Cer korang try buat sekarang.
Yang kat opis tu, ajak rakan sekerja try sekali.
Pastu rekod video korang tengah buat gaya tu.
Pastu send video tu kat aku.
Boleh aku tolong gelakkan. Kah kah kah.
Eh tapi aku pernah try nak buat gaya ni. Tapi tak pernah berjaya.
Mungkin sebab aku takde perot kot.
Cey cey ceyyyy podeyyyy!!  =P

4 comments:

Anonymous said...

kak syedi:

mmg la rajiah, budak ape tau, klu kite perut dah rase sakit,

anak akak ade 1 habit yg klu kita tgok kita rase sakit tanye dia sakit x, dia kate x. kadang2 akak perasan terus marah die, takut lame2 effect kat jari2 kaki dia la, jd senge ke, sbb di buat boleh kate hari2.

==> tenteng tapi jari2 kaki bengkok (kelepet) ke dalam.

Anonymous said...

salah sebut, bukan tenteng tp jengket kaki guna jari tp jari kelepet/lipat.

Ummi Hanie said...

salam,

comelnye bby.. semangat. ada baya2 bby sy kot? 6 bulan... tp bby sy xsuke tiarap lama2... dia penat.. die lebih suke duduk d;m walker.. dah jalan sana sini... ;)

mamafarah4 said...

alooolooo...muka da encem,gaya da ok ..TAPI pakai pampers jer..Sluar awk mana haikal oiiii? hehehe...Tomei..