Geng Papa

Asal nampak Papa je, eksaited.
Asal Papa nak dukung je, seronok.
Asal Papa cakap je, tergelak.
Last-last maknya jugak keseorangan kesepian takde geng.

 Tengok la kemainnnn berkepitttttt!
Macam paham je kau tengok perhimpunan umno kat tibi tu yang!
Asalkan Papa ade sebelah, memang elokkk la dia duk diam.
Poyo lah.

Cer kalau aku nak tengok drama filipin Endless Love tu.
Seminit pon tak kasi chance!
Sakan la merengek menyondol-nyondol celah keti aku.
Memang saje taknak kasi aku feel. Cehhh

Tapi kalau dengan Papa....
Diammmm sediam-diamnya!
Sampai terlena!

 Gaya tidur pon dah menonggeng-nonggeng kemain.
Sejibik macam Papa tidur.
Haha

Haihhh Mama wonder, ape lah yang Papa dah jampi kat Baby Haikal..
*si emak yang jeles tak sudah*

3 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

alahai,, sabar ye mama jelez,, hehe,, nape comel sangat anak nya tu,,,

Kancilbiru said...

hero papa ni...ekekeke

mamafarah4 said...

biasalah..hero mesti geng ngan papa..kalo mama nak geng, mama buat la adik gugirl tuk haikal..hehehe