Peta cinta

Sekali lagi, Baby Haikal telah melukis peta di atas cadar tilam.
Haihhhh..

Selalunya mengeluhhhh la aku bila Baby Haikal pee pee sampai tembus kat tilam.
Bukan sebab pampers dah penuh ke hape.
Tapi selalunya sebab pampers tak center.
Maklom la budak tengah lasak. Haihh.
Tapi kali ni, bila notice pee pee Baby Haikal tembus kena cadar, aku boleh tersenyum pulak.
Cer korang tengok ni.

 Amaaazing ehh..
Kah kah kah..

Kalau aku jemur cadar ni esok, mau jiran-jiran pikir lain nih.
Dah la malam ni malam jumaat.
Nak-nak pulak bentuknya gittewww... ;P
Haha

1 comments:

mamafarah4 said...

hahaha..kebetulan plak dia wat peta ngupa gitu..