Saguhati je ponggg

Aku ingat memang takmo reveal benda ni kat belog.
Pasal gambar aku & hubby & Baby Haikal masuk majalah Pa&Ma bebaru ni.
Alahhh besar sikit dari cengkerik je gambo nya..

Aku expect mesti nobody will notice our pics punya lah!
Sebab bukannya jadi cover atau featured story pong.
Tapi lepas sorang, sorang. Lepas sorang, sorang. 
Mengkantoikan aku. Haha

The first person to kantoikan aku was Along (my bro).

 Cehhh kantoi jugak aku ngan mamat nih.
Aku bajet mamat ni muka brutal kompom takkan baca Pa&Ma derr.
So kompom takkan kantoi punya. Sekali kawan dia pulak bagitau. Cehh.
Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya abang tupai boleh ada informer pulak.

So takpe lagi kantoi ngan abang sendiri.
The following day, boleh pulak dua pupu aku (Kak Syedi) pi publish gambo tu kat FB!!
Kah kah kah..
Nganga je la aku nengok.. -___-"

Sejurus selepas itu, lantas sekalian semesta bertalu-talu tanya aku, menang ape, hadiah ape, kenapa tak update kat belog, ada jugak yang ingat aku tak tahu. Adehhh..
Aku rasa macam, segeralah kita ke kedai runcit Pak Leman dan membeli topeng SinChan sejurus itu ditepekkan ke muka seberapa segera agar tiada lagi yang akan notice kewujudan dugong itu dalam Pa&Ma. T_T

Aku malu la ekceli muka tak semenggah duk menayang kat magz kan.
Dah la majalah Pa&Ma je pong. 
Kalau majalah FHM atau Magga atau Mempelam boleh tahan la jugak nak hebah-hebah gambar posing ala dugong kat celah bathtub kan. Heh. ;P 
Sebenarnya gambo-gambo tu dah lama berbulan-bulan lepas dah aku submit.
Tapi baru sekarang pulak nak muncul.
Lagipon, gambo pregnen tu aku menang saguhati je.
Dan gambo Baby Haikal tu menang set product baby ape tah.
Itu saje.
 So aku rasa setakat benda-benda remeh gitu tak perlu kot nak update kat belog.
Lagipon gambar lama. Plus dua-dua gambar tu pon memang aku dah pernah publish kat belog ni sebelom ni kan.

Tapi bila semua duk sok sek sok sek tanya kenapa tak update kat belog, nahhhhh la aku update jugok kekdahnyerrrrr..
 Pasni kalau korang terperasan lagi gambar aku menyelit-nyelit kat magz tu, ignore je la. Mungkin pelanduk dua serupa je tu.
Bahahaha. *seboleh-boleh nak coverrrr*

p/s: Sepanjang minggu ni belog ni akan sunyi without any updates. Sebabnya..I have to attend a conference. Got 1 paper to be presented. Wish me luck okayy. Hopefully, takde la audience tanya soalan pelik-pelik kang. By the way, lokasi conference tu kat Bt. Feringghi saje. Dekat je pongg. So aku hangkut sekali hubby & Baby Haikal ke sana. Hihik. So senang la aku nak breastfeed si kecik tu nanti. Kalau si bapaknya nak breastfeed jugak, aku sumbat ibu jari kaki je la. Haha.
InsyaAllah akan kembali mengadap belog minggu depan.
Stay tiunggg!

2 comments:

Syakir Rahman said...

wah...tahniah... belum kawin lg so xley nk beli majalah pa&ma ni..hahaha

Ewa Zallie said...

ok. sumbat jari kaki mmg tahap Maharaja lawak Mega lah hahahahahhaha