Kereta kecil ku berbunyi pon pon pon..

 
Thanks Hayfa sebab kasi Baby Haikal pinjam kereta kecil warna merah awak ni. Raya ni, nak pinjam lagi boleh? Heheh. Maklang bukan apa. Hari tu Maklang dah nak belikan satu untuk Haikal kereta macam ni. Dah pilih dah yang lagi power dari Hayfa punya ni. Lagi hensem dari Hayfa punya. Tapi bila nak bayar tu, tetiba Maklang tersedar. Rupanya Maklang mimpi je nak beli kereta tu. 
Kah kah kah

Dasar taik idung masyennn.


3 comments:

mamafarah4 said...

byk la mak awk punya mimpi haikal..dush! dush!..pas raya x kira awk minta gak kete cam gitu kat mak awk ni..mimpi jer lebih..

mamafarah4 said...

hebat tl..drive sebelah tangan jer tu..mak ko ado?

Jiji-Fify said...

mamafarah,
mak saya drive tutup mata pon voley tahu? hak hak hak. saya nak tunggu aunty hadiahkan saya kereta tu la. ;)