Bar & Restaurant bergerak

First time kitorang ternampak bendealah nih.
Bar & Restaurant versi Hummer panjang.
Hubby la kemain eksaited suruh aku amik gambar.
Rare sangat gamaknya.

Bagi aku,
Apa yang rare sangat nya?
Macam bas ekspres diubah suai menjadi sebuah restoran je. -___-"
*buta seni sungguh hak hak hak*

4 comments:

zawani badri said...

salam akak, da lama jadi silent reader and stalk baby haikal :)
suka tgk akak pakai tudung bawal, labuh ke depan and kemas, nk request tutorial boleh? *muka tak malu*

belogkiter said...

pelik juga ni.. first time tgk

Jiji-Fify said...

zawani badri,
hai dik! thanks sudi support belog ni walau dalam diam. heheh. btw, bab tutorial tu kan, ermmmmmm... emmmm.. akak sebenornya x biasa la buat tuto-tuto ni. malu-malu tenuk bila nak beraksi depan camera. cey ceyyy. btw, insyaAllah akak akan tunaikan tapi tak janji bila k. :P

YanaHime said...

macam makhluk kotak, except kaler hitam je