Baby Haikal nak adik??

Orang tua-tua kata, kalau budak tu dah mula gigit kaki sendiri, maksudnya dia nak adik. Oh takpe. Itu orang tua-tua yang cakap, aku ni orang muda-muda, so takde kena-mengena. Haha.
Ekceli memang dah lama dah Baby Haikal start gigit kaki sendiri. 
Entah kenapa aku pon tak tahu.
Kitorang ade je amik gambar dia gigit kaki. 
Tapi aku saje taknak up kat sini. 
Ala macam aku tak tau, kang ada la tu yang cakap, HAA HAIKAL NAK ADIK! HAIKAL NAK ADIK! AYOKKK TAK TAHUUU~

-_____-"

Derrr....sabar....
Aku kompom akan bagi Baby Haikal adik punya.
Tetiap malam aku ikhtiar ape. Kah kah kah.

Tapi bebaru ni, Along aku ada up gambar anak dia a.k.a kembar Baby Haikal kat FB.


Dia pon dah start menggigit kaki rupanya!
Hahaha sama la pulak perangai dua orang ni kan.

Sekali pandang macam, anak sape la ni tak cukup makan ke?
Tapi bila tengok masing-masing badan godang, kompom terlebih makan kaki la tu! Lama-lama habis la kaki tu diorang makan. Haha.

  Nak senang korang berdua je lah jadi adik beradik. 
Aqil jadi adik Haikal, Haikal jadi adik Aqil. Boleh gitu?
 Heheh.


Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

2 comments:

mamafarah4 said...

hahaha..adakah perkara itu ditakuti? kekonon nk sedapkan ati, ala..dia gigit kaki sendiri sbb nk mengenal anggota dia..dia tau la tu kaki dia..sbb dia dah buhsan lor hisap jari jemari dia yg mulus tu...kan? kan?

Jiji-Fify said...

mamafarah,
hai, berjumpa pula kita disini. tadi di "tempat lain". Hahaha! btw, betul tu!!! setujuuuuuuuu patploh kali!