Tabung uji pon bolehhhh...

Punyalah kitorang belikan Baby Haikal mainan blocks yang ada bentuk-bentuk tu kan. Kengkonon nak stimulate IQ dia lah. Kang esok-esok kompom jadi pandai macam aku la kan. 
*huuiii pandaiiiii sangat! tersembur halkum ai plissss*

Last-last, korang tengok la Baby Haikal main camane.
 Sangat unik dan tersendiri. -___-"


 Yang blocks bentuk-bentuk yang sepatutnya dimasukkan dalam lobang tu, elok je Baby Haikal sepah-sepahkan atas lantai. 
Bila aku kemas, tetap akan disepahkan balik oleh budak ni.
Terima kasih, sayang. Terima kasih!

Dah dia lebih suka main bende alah tabung uji tu daripada benda yang sepatutnya dia main, terus hubby cakap camni,
"Papa rasa anak kita ni akan jadi pengusaha tabung uji yang berjaya satu hari nanti."

Korang paham je la kan laki aku tu kan.
Tahap imaginasi di luar tabi'i sungguh. Aku pon kengkadang malas nak layan. Eh memang selalu aku tak layan pon. HAHA. Ada ke pengusaha tabung uji perginya? Komplikated sangat pemikiran. Kalau dia kata saintis ke, doktor ke, boleh lagi aku terima kannn. -..-

Rasa macam nak angkut Baby Haikal pergi lab je lah. 
Kat sana ada lagi baaaaanyak tabung uji untuk di"main"kan. Kau tu kan bakal pengusaha tabung uji.. jadi kena la rajin prektis pegang tabung uji. Haha
Sekian terima kasih.

Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

3 comments:

Zana Adieyza said...

otak dia tengah berkembang.. semoga Haikal trs membesar dgnsihat & bijak..

salam kenal dari zana.. nice blog dear!

lovelywa said...

okla tu jie..menurun dari maknye kan..

Jiji-Fify said...

Zana,
InsyaAllah aminnnnnnnn

Lovelywa,
Ehemmm mak dia lebih sikit la tapi... Hahaha nak jugekkk