Bahana keboringan melampau

Kanapa hari ni aku rasa masa berlalu sangat perlahan?
Tadi tengok jam 2.45, pastu aku buat donnoo lama sikit, tengok jam lagi masihhhhh 2.45!! Grrrr! Aku puterrr jugak jam ni kang. Lambat benor bergerak nya!
Huhu..

Biasalah. Sindrom hari jumaat. Haha! Otak dah set hari weekend tapi jasad masih berpijak di bumi nyata (masih hari jumaat pffffftt).
Setiap orang mengalaminya kannnn.
Cuma aku je kronik sikit sekarang ni.

Aku rasa sikit lagi kalau tengok jam masihhhh 2.45 jugak, siap lah engko wahai jam! Aku herdik-herdik jugak nanti. Hamboih herdik tak tahan! Haha!

Hoii tak sabar sangat nak balik Key Ell hoii..
Siap dari pagi tadi lagi aku dah start nyanyi 
Balik kampung.. ho ho balik kampung..
Sadis gila ok tolonglah paham.

Oooo tak sabar nak balik kampung rupanya. Kesiannn..
Huhu!

Jadi marilah kita membunuh masa dengan aktiviti paling berfaedah.

Tetiba rasa macam nak hantar gambar-gambar ni kat National Geographic- The Weirdest Deep Sea Creatures. Haha! 
Ke Animal Planet lebih sesuai?

Happy weekend uolls!


Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

5 comments:

iela said...

hahahaha...kelako kelako.. habis boring la ni yer.. :P

mamafarah4 said...

cun siut!...

Zura Lee said...

jelitanya ko !!

mama ieqa said...

ahahhaaa.... nak gelak guling2 boley???? tp ttp menten cun......

@lfidah @dim said...

nie sudah abis boring nie..:D