Sorry, belog cuti sakit seminggu.

This week is supposed to be a gooooood week for me.
But it ends up being a miserableeeee week.

Baby Haikal demam panas. Suhu mencecah 39.8'C.
Whewwwww!

Bermula hari Jumaat lepas, semua orang happy sebab family aku yang besar dan bising itu, datang cuti-cuti kat penang, siap book apartment segala. 
Hari Sabtu naik bukit bendera, pastu nasi kandar marathon, pastu ikan bakar marathon.
Pastu Hari Ahad, terus Baby Haikal masuk ward. Haha!
Eh jangan gelak ok. Ni kes sadis.
Sebenarnya, few days before that Baby Haikal dah menunjukkan kura-kura nak demam. Tapi suhu badan masih normal.
Dan rupanya lama-lama semakin menjadi tak normal. Tu yang terus warded.

Makanya cuti-cuti penang, menjadi cuti-cuti hospital.
Nasib nasibbbb...

Dan malam tadi, suhu badan terboikkk Baby Haikal, Approaching 40'C.
Hmmmmm...maka di hospital lagi la kami hari ni.

Berat mata membaca belog, berat lagi mata yang tengah menengok Baby Haikal ni. Berat badan dia pon dah susut tahu. Sedihhhh..
Sebab apa sedih?
Berat badan akuuuu jugak yang tak susut-susut pon. pfftt!

Ok lah. 
Aku taknak la menampakkan sangat air mata tengah mencurah-curah ni kan.
Tak hot langsung.
Cuma aku nak minta tolong korang doakan Baby Haikal ye.
Aku amat sangat memerlukan budak gemok itu disisi aku selamanya. Amat sangat. Aku berenti belajar kalau dia takde. *tetiba*

Semua doa kalian amat di hargai.
Sekian terima kasih.

InsyaAllah belog akan kembali normal tak lama lagi. Tapi entah la bila. Heh.
Nalulumbay naman. :P


Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

4 comments:

mamafarah4 said...

ye ker..ciannya baby haikal..masih encem lagi tak dia walaupun demam?hehehe..ok lah..
-UNTUK BABY HAIKAL YANG ENCEM SESANGAT,
ACIK DOAKAN HAIKAL CEPAT SEMBUH YE...JGN NGELAT MKN UBAT TAU..KALO HAIKAL TAK CHAT,MAK KAMU TU X DE MOOD NK TULIS BLOG,NNT ACIK MASUK BLOG DIA ASYIK2 N3 YG SAMER JOR..TAK PE LAH..ACIK MEMAHAMI..

-Untuk Jiji,
Jgn stress ye anak sakit..tunjuk jer muka hepi kat baby haikal walaupun dlm hati mcm ujan nk turun air mata ni..Paling tak best adlh anak sakit..rasa cm biarlah kita sakit,jgn lah ank yg sakit..

♥fatenn meera♥ said...

tetiba tersentak bile bace suhu baby haikal 40..wowowow..semoga baby haikal cepat sembuh..dan utk akak, semoga tabah dan kuat selalu..jgn tunjuk akak sedih depan dia..

dari sisi hidupku said...

oh sebab tu la ye. semoga baby Haikal cepat sembuh. Aamiin dan untuk akak n husband pon take care. naty sama2 warded sapa nak jaga Haikal. Haikal, miss ur pict.

iela said...

Kesiannyaaa..

Semoga baby Haikal cepat sembuh. Tinggi betul suhu badan dia.