Biasaaaaa diaaaa!!!

Malam tadi Baby Haikal show opp satu lagi skill baru dia.
Aku sikit lagi nak kena heart attack. -__-

 Baby Haikal dah start panjat sofa!!!
Oh mak gadddd!! Sakit jantung sekaranggg!

Selalunya kalau aku tengah basuh pinggan ke hape kat dapur kan, aku biar je budak ni main kat ruang tamu. Aku takde la risau sangat. Tak ke mana pon budak ni kan..
Sekali tengok, dah kat atas sofa?!
Berderau darah aku hoiii...


Aku: Astaghfirullahalazimmmm!!! Camane ko boleh panjat ni yanggg? Kalau jatuh tadi tak ke naya? Tinggi ni taw. Dah dah turun turun. Lengkali jangan buat lagi! Mama babap kang.
Baby Haikal: Aaaa Uuuu Aaaa Uuuuu 
 *sambil muka toya mata keatas sangat sangat sangat*

Lepas letak Baby Haikal kat lantai, aku sambung kerja kat dapur.

Tak sampai patbelas saat, Baby Haikal bertenggek kat atas sofa semula.
Oho ho ho hoiiiii!!!



Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

3 comments:

isabelle said...

hehehe. kalo dia nak panjat everest, make sure dia tak amik degree in Env Tech dgn AS229. susah nanti asyik ponteng kelas

Jiji-Fify said...

Kak Is,
Kah kah kah! buat degree lapan tahun pon tak habis2 lagi. Tetttt!! ;P

Nenek Sayha said...

omey bambam haikal ketol2 cucu nenek nih :D