Jom serbu ramai-ramai yukkk..

 Ting ting ting!!!!
Perhatian semua warga Penang!!!!
Perhatian semua warga utaghaaa!
Too diaaaa..pengumuman dah mai dahh..

Huhu!

Kalau hangpa-hangpa semua tak dak apa-apa plan untuk weekend ni (19 & 20hb Jan),
jom kita pakat pi Wonderland ramai-ramai.
Haaa tooo diaaaa.. Awat duk melopong lagi tuuu.
Huiiii..Penang bakal ada Wonderland bak hang..
Tak percaya ka?
Meh nak habak mai..

Budak-budak UiTM Penang duk pakat ramai-ramai buat Wonderland uolls!  
*eh tetiba terkeluar uolls pulak kahkah*
Macam-macam aktiviti depa duk buat nanti.
Memang rugi sapa tak piiii..



Tooo diaaaa..
Dah terbeliak dah mata masing-masing.. Huhu!
Sabaq nooo.. sabaq..
Wonderland bakal dibuka satttt saja lagi.
Pi pangkah kalendar teruih, 19 & 20hb!
Paihtu, pi ketuk rumah jiran-jiran pakat awai-awai pi Wonderland ngan depa.
Hak ada anak kat perantauan nu, suh balik sat weekend ni. Habak depa ada emergency! Emergency sebab mok pok nak merasa pi Wonderland habak depa.
Hak ada saudara mara kat Kedah Perlih pun dijemput hadiaq!
Hamboih hadir jadi hadiaq teruihhh! Kahkah.
Cek pon akan cuba hadiaq nanti. InsyaAllah..

Kalau hangpa tak jumpa cek kat Wonderland tu nanti, takpa..
Hangpa bulih carik orang ni. Iras-iras cek jugak ni.

 Ni adik cek. Nama dia Raidah.
She's one of the event committees.
Keh keh keh.. event adik sendiri rupanya..
Padanlah promottt.. Haha!

So kalau hangpa ada anak hilang ka.
Kunci kereta terciciaq ka.
Cari toilet tak jumpa ka.
Hangpa bulih cari budak Raidah nih.
Saje-saje nak berkenalan pon boleh.
Dia memang cantik manih dan peramah orangnya.
Fuiiiiii...up adik sendiri tolonglahhhh.. Haha!

So jangan lupa temujanji kita nooo..
19 & 20hb Januari ni! Bukan Januari tahun depan, bukan januari tahun lepaih.
Tahun ni mokcik oiiii..
Pakat pi belaka noo. Bila lagi nak merasa Wonderland kann...
Hangpa janji hangpa pi noo!

Eh ada lagi satu lupa nak habaq....
Artis jemputan: Megan Fox. Bahah! Ok bye!

p/s: Habih la aku kena hentam ngan orang utagha lepaih ni. Mesti depa duk kecam aku merosakkan bahasa depa. Hihik. Sorry naik lori la no, cek baru belajiaq. Amik galoh tulong jolokkan la noo. Ampunnnn... Huhu!


Kalau suka boleh LIKE, Kalau tak suka boleh jalan. Heheh

3 comments:

mamafarah4 said...

lidah akak ikut tergeliat nak membacanya..terpaksa la dok ngulang 2 kali..2 kali jer tau..huhuhu..
x per la..megan fox ada segan plak akak nak gi..

Zura Lee said...

jiji ni comey sungguh la..

RieNa said...

jemput2 mai uitm ppng. pastu mai carik k riena kat library ok. eh lupa,19 dan 20 sabtu ahad. i cutiiiii..hehehehe